reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

katamisz Nie jesteś sama:) Ja też spędzam Sylwestra w domu:)
Ehhh:) Jeszcze mi wcisneli kuzyna do pilnowania:p ale i tak bys my nie mogły sie pobawic tak jak co roku:) Ale czego sie nie zrobi dla naszych malenstw:)

Ja też życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku:)

reklama
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!

Ja też w domu, z katarem.
Dołączam się do Waszych życzeń. Buziaczki i trzymajcie się dobrze do czerwca a potem od czerwca z maleństwem :)

Mamuski W NOWYM ROKU DUZO OSOBISTEGO UROKU,
DZIDZ ZDROWYCH JAK RYBKI, I ZA POROD SZYBKI
WYPIJE DZIS BEZALKOCHOLOWEGO SZAMPANA
I ZA ZABAWE DO BIALEGO RANA.
NIECH NAS OMINA WSZELKIE ROZCZAROWANIA, SMUTKI I... TE PODLE ROZSTEPY, A 2011 PRZYNIESIE NAM TYLKO SLODKIE MOMENTY :))))))))))))))))))))))

DZIEWCZYNY JA KONCZE DZIS 30!!!!CHYBA SIE ZARAZ POPLACZE

Nadziejko, w takim razie życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, radości, miłości i dużo uśmiechu :)

Wstawać imprezowiczki ;)

Witam się z Wami w tym Nowym Roku
biggrin.gif

Wiele nadziei i wiary, zeby cieszyć się każdym dniem. Wiele miłości branej i dawanej, żeby życie miało sens. Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której ne da się żyć. Na Nowy Rok wszystkiego najlepszego!!!
My sylwestra spędziliśmy u znajomych, Przemek był z nami, ledwo go do gondoli upchnęliśmy
laugh.gif
Spał jak zabity, nic go nie ruszało.

Z dobrych wiadomości to wszystko wskazuje na to, że in vitro mojej koleżanki wypaliło i jest w ciąży. Potwierdziła to beta. W środę idzie do lekarza i okaże się czy będą dwie fasolki czy jedna
biggrin.gif

Nadzieja wszystkiego najlepszego!!!

Hej! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. ja wytrzymałam u znajomych do 2.30,ale byłam bardzo zmęczona. Teraz już po śniadanku a po obiedzie wędrówka z życzeniami noworycznymi po rodzince...chyba zaimprezowały Czerwcówki że taka cisza tu panuje ;)...ale napewno to z tych oparów alkoholowych...hehe

Nadzieja....wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin... :)

reklama
Do góry