reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia ja robiłam faworki kilka dni temu - zawsze wg tego samego prostego przepisu, wychodzą idealne (piszę tu a nie na kulinarnym żeby się nie powtarzać): 30łyżek mąki, 3 żółtka, 1 jajko całe, 1 łyżka masła (lub miękkiej margaryny), 7 łyżek śmietany (ja daję 18 lub 22%), 2 łyżki wódki - dokładnie wyrobić (ma odchodzić od ręki, jak się klei to podsypać mąką), odczekać z 20min, cieniutko rozwałkować. :-)

Ja to bym sie z tego smiala;)). Potem bym zadzwonila do ten kobitki zeby I ona sie posmiala.
A tak w ogole to twoj D powinien byc zly na samego siebie a nie na Ciebie. Przeciez mu powiedzialas.

Hej! Ja już po wizycie..relacja na odpowiednim wątku...w domku błysk...i teraz siedzimy sobie z mężusiem...mężuś z kawką a ja z kompocikiem z truskawek...po wizycie oczywiści zaliczyłam McDonalda...zjadlam loda z sosem karmelowym, frytki i cheesburgera...ale mi się dziób śmiał:-)

misialina za mna chodzi bulka z kurakiem kiedys za 3 zl byla taka na ostro... ale nie wiem czy jeszcze to u nas jest... I zawsze mam nie podrodze :-D smaka mi narobilas znowu niedobra tym Mc'Donaldsem :-D

jejku wlasnie lazienke na lux wysprzatalam... od roku tak czysto nie bylo chyba :-D Mlodego pokoik tez na blysk ale to w dzien sprzatalam... prasowanie mnie jeszcze czeka, ale to jutro.. nie nawidze prasowac! Moze komus kibelek umyc a ktos mi poprasuje?? Chetnie sie zamienie :-D

ja mam jutro wizytę popołudniu wiec taką sylwestrową;-)

Za mną chodzą oponki, miałam dziasaj zrobić ale i młody i chrzesniak, więc chłopaki szaleją, a ja zastanawiam się jak to bedzie przy dwójce- własnie tak odpoczywam na urlopie, chyba już wole w jobie siedzieć.

czy króraś z was ma jakies doswiadczenia z dostawką do wózka

Witajcie Dziewczyny!

Przed Świętami nie dałam rady, więc spieszę teraz z życzeniami noworocznymi. :happy2:
Przede wszystkim życzę Nam wszystkim bezproblemowej drugiej połowy ciąży, łatwego i bezbolesnego porodu oraz zdrowych dzieciaczków :happy2:
Każdej z osobna sukcesów i spełnienia marzeń - niech ten rok będzie wyjątkowy [i tak będzie - urodzą nam się nasze Fasolki / Kruszki / Truskaweczki... ;-)]
Buziam Was wszystkie! :happy2:

reklama
hejka
larvunia ja bym się chętnie zamieniała,ale podobnie jak ty wolę umyć kibel niż prasować:-D
biorę się za pakowanie,D.przeprosił:szok:,więc zrobię mu tę przyjemność i pojadę:sorry2:
miałam iść kupić sobie jakąś tunikę i legginsy,ale nie mam weny,wiec będę w tym co mam....
śniło mi się,że urodziłam synka i mówię do lekarza-znowu chłopak?:-D:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry