reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam się z Wami po paru dniach przerwy.:-)
Było to spowodowane moją pewną niedyspozycja,a w zasadzie jakimiś schizami,które mnie dopadły.Nie chciałam sie tu wyżalać żeby atmosfery nie psuc na forum,bo tak fajnie tu jest.
Wszystko to opisze w brzuchowym wątku.

reklama
Witam się poniedziałkowo!!!
U mnie remont kuchni zakończonY :-) !!!!
Nareszcie, bo miałam dosyć tego bałaganu!!! Wreszcie będę mogła jakiś domowy obiadek zrobić.
Życzę miłego dnia!!!

Cześć Kochane! Nie było mnie 2 dni bo imprezowałam...potańczyłam i tak się najadłam tylu pyszności że dzisiaj chyba nic nie zjem...u nas jest bielusieńko...mam okna dachowe zasypane i na górze jakoś tak ciemno w pokojach...aż by się chciało choinke nastroić...mam zamiar wziąść się wreszcie za porządki przedświąteczne ale zobaczymy czy lenia znowu nie dostanę...w sumie to mnie jeszcze nie opuścił :)

To fajnie Misialinko, że poimprezowałaś, bo pamiętam, że narzekałaś na spokojne, leniwe życie na l4, to teraz sobie odbiłaś:) Ja też muszę posprzątać i chociaż mieszkamy w kawalerce- całkiem sporo tego. Na szczęście ta nasza kawalerka do mikroskopijnych nie należy- jest trochę przestrzeni, ale i tak czasem ciężko wszystko poupychać. Musimy powywalać niepotrzebne rzeczy, żeby potem Maluch nam się zmieścił:))

Witam
ostatnio mało czasu mam na pisanie
u mnie też dużo śniegu i już pachnie świętami
zabieram się za pieczenie pierniczków
no i porządki muszę skończyć

miłego dnia Wszystkim życzę :)

Hej dzieczyny:)

U mnie nadal zima pełną parą.... sniegu dużo i ciągle sypie.. a z soboty na niedziele było -9 stopni... brrr teraz też drobny śnieg zacina:)

Odnośnie mdłości to odpukać mnie przeszły,,,, czasami mnie jeszcze zamdli ale to na chwilkę. Ogólnie czuję że żyję ale często boli mnie głowa i mam straszne zaparcia. Mimo że piję maślanke, jem jogurty i różne cuda na kiju by pobudzić jelita to i tak nic nie daje rady. Chyba będę musiała kupić ten syrop co mi lekarz przepisał... myślałam ze się bez niego obejdzie ale niestety nie. Piersi mnie czasami pobolewają ale nie powiekszyłay sie za bardzo wiec jest ok:) Już nie mogę się środy doczekać... kiedy to czeka mnie wspaniałe usg... troszkę sie boję ale mam nadzieje że będzie ok:)

dzastina będzie bobrze, do środy już niedługo

aetima a kiedy się przeprowadzacie, bo pisałaś o tym w którymś wątku?

ja zaraz zbieram się do pracy, jak mus to mus, a co do mdłości to mnie już prawie nie męczą, choć dzisiaj jak poczułam śledzie, to myślałam, że żołądek wypluje

Cześć Dziewczyny :happy:
U nas też bielusieńko, byliśmy wczoraj na dwugodzinnym spacerze z psicą - Kalimba oszalała na śniegu ;-) Było super, a kiedy zaczęliśmy marznąć, wróciliśmy do domku na obiadek.
A propos porządków - posprzątaliśmy nareszcie w sypialni - K. odkurzył wszystkie książki i maskotki, umyliśmy szafki i szafę, poodkurzaliśmy - w godzinę było po robocie - małą mamy sypialnię ;-)

A dziś popołudniu idę z siostrą na miasto ;-) - będziemy szukały prezentów dla rodzinki :-)

Hej dziewuszki:)
W Irlandii też biało, fakt, że tylko kilka cm śniegu ale dla tubylców to i tak klęska żywiołowa:p
Wczoraj byliśmy z Emilką i psiurem na podwórku i nie wiem kto się bardziej cieszył córa czy pies:p Oboje widzieli śnieg pierwszy raz w życiu hehe
Jak widzę Irlandczyków jak przeklinają, są wkurzeni wręcz sparaliżowani ze względu na kilka stopni poniżej zera i śnieg to mi się śmiać chce bo ja jestem z Suwałk a tam -30 i zaspy do pasa to normalka:D:D:D

Ja psychicznie czuję się o niebo lepiej i nie wiem czy to dzięki witaminom czy pogodzie. Pełna energii zmykam do kuchni jakiś obiadek wyczarować:)

reklama
I do Was też zawitała zima,wkoncu sie doczekałyscie białego puchu.
U mnie dzis już nie wiem ile tego śniegu jest.Ale przez ostatnie dwa dni non stop padało,ponad pół mentra doliczajac ten co już wcześniej leżal to juz z metr sniegu za oknem.W dodatku słoneczko świeci jest cudownie.
I mnie nawet humorek sie troche poprawił.

Do góry