reklama
ramari
Fanka BB :)
Larvunia podeślesz do Wrocławia?
Iza silna z Ciebie kobitka, zazdroszcze wytrwałości.
Ja jestem po wizycie i strasznie szczęśliwa bom widziała moje dziecie
Dzastina222
Czekam..
Larvunia podeślesz do Wrocławia?
Gratuluję...a widziałaś już może bijące serduszko???
Moje jedno bobo ma 6.6mm drugie tak maleńkie że nie dało się zmierzyć... no i serduszek nie wiedziałam jeszcze... a ty widziałaś?
tusenfryd18
Czesc dziewczyny:-)
Nie byłam ostatnio bo mdłości daja mi sie we znaki ,zwłaszcze dwa ostatnie dni myślalam że umre:---(
Dzis wcale nie jest lepiej ,ale musiam zajrzec i przeleciec okiem czy oby u Was wszytko wporzasiu.
Ciesze sie ze oki u wszytkich, i zajrze znowu jak mi sie polepszy:-)
Trzymajcie sie
Nie byłam ostatnio bo mdłości daja mi sie we znaki ,zwłaszcze dwa ostatnie dni myślalam że umre:---(
Dzis wcale nie jest lepiej ,ale musiam zajrzec i przeleciec okiem czy oby u Was wszytko wporzasiu.
Ciesze sie ze oki u wszytkich, i zajrze znowu jak mi sie polepszy:-)
Trzymajcie sie
Larvunia ja wczoraj robiłam na kolację... pyszne mniam mniam.
Z Czarkiem jak byłam w ciązy już na sam koniec to nic innego nie jadłam jak nie racuchy z jabłuszkami... pyszotka
ale jaja ja też wczoraj robiłam bo mi się taaaaaaaak chciało dzisiaj też mi się zresztą chce i chyba zaraz zrobię następną turę. Tyko te chormony sprawiają, że jastem jakaś flegmatyczna i wszystko mi 100 razy dłużej zajmuje....
paulinka2104
Zaangażowana w BB
ale mi smaka zrobiłyście dziewczyny mniam aż jeść się chce!
majqa1
mama 2+2 :-)
dzięki zebrra - poczułam ulgę, że nie tylko mnie dopadły lęki
Iza - silna babka z Ciebie
Iza - silna babka z Ciebie
blondplatyna
Dziewczynki powiedzcie, lekarz przepisał mi torecan na mdłości, wymioty i zaburzenia równowagi - podobno w ciąży można brać. Rennie na mdłości pomaga mi na 5 minut i niestety znów to samo, żadne domowe sposoby też nie działają. Myślicie, że mogę śmiało wziąć te lek?
Nadzieja:)
za wielka woda, w Stanach.Witaj Nadzieja, a na ktorej obczyznie jestes?
Larvunia zabilas mnie tymi racuchami!!! i co teraz musze je zrobic...ide szukac przepisu
Iza mówią, ze Bog zsyla tyle ile człowiek może znieść, wiec musisz być wyjątkowo silna Kobieta. Strasznie Ci współczuje a zarazem podziwiam siłe ducha.
reklama
Misialina
Hej Dziewuchy! I jak samopoczucie....? napewno różnie z tym bywa....
Tusenfryd....ja dzisiaj też mam apogeum...mega mdłości + wymioty....jeszcze 7 dni do wizyty...poproszęo L4 bo nie daje rady...mężowi się to niepodoba, że chcę iść na L4 ale czemu nie skorzystać jeśli to 100% płatne...
Tusenfryd....ja dzisiaj też mam apogeum...mega mdłości + wymioty....jeszcze 7 dni do wizyty...poproszęo L4 bo nie daje rady...mężowi się to niepodoba, że chcę iść na L4 ale czemu nie skorzystać jeśli to 100% płatne...