reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Larvunia, je też chcę takie!! :) i jutro sobie zrobię, a co:)

Iza, jakoś tak mnie poruszył Twój post, mam wrażenie, że o trudnych przeżyciach piszesz z dużą siłą i nadzieją- zazdroszczę Ci tego. Trzymam kciuki za piątkową wizytę :)

reklama
Larvunia podeślesz do Wrocławia? :D
Iza silna z Ciebie kobitka, zazdroszcze wytrwałości.
Ja jestem po wizycie i strasznie szczęśliwa bom widziała moje dziecie :)

Gratuluję...a widziałaś już może bijące serduszko???
Moje jedno bobo ma 6.6mm drugie tak maleńkie że nie dało się zmierzyć... no i serduszek nie wiedziałam jeszcze... a ty widziałaś?

Czesc dziewczyny:-)

Nie byłam ostatnio bo mdłości daja mi sie we znaki ,zwłaszcze dwa ostatnie dni myślalam że umre:-:)-:)-(
Dzis wcale nie jest lepiej ,ale musiam zajrzec i przeleciec okiem czy oby u Was wszytko wporzasiu.
Ciesze sie ze oki u wszytkich, i zajrze znowu jak mi sie polepszy:-)

Trzymajcie sie

Larvunia ja wczoraj robiłam na kolację... pyszne mniam mniam.
Z Czarkiem jak byłam w ciązy już na sam koniec to nic innego nie jadłam jak nie racuchy z jabłuszkami... pyszotka:)

ale jaja ja też wczoraj robiłam bo mi się taaaaaaaak chciało :) dzisiaj też mi się zresztą chce i chyba zaraz zrobię następną turę. Tyko te chormony sprawiają, że jastem jakaś flegmatyczna i wszystko mi 100 razy dłużej zajmuje....

Dziewczynki powiedzcie, lekarz przepisał mi torecan na mdłości, wymioty i zaburzenia równowagi - podobno w ciąży można brać. Rennie na mdłości pomaga mi na 5 minut i niestety znów to samo, żadne domowe sposoby też nie działają. Myślicie, że mogę śmiało wziąć te lek?

reklama
Hej Dziewuchy! I jak samopoczucie....? napewno różnie z tym bywa....
Tusenfryd....ja dzisiaj też mam apogeum...mega mdłości + wymioty....jeszcze 7 dni do wizyty...poproszęo L4 bo nie daje rady...mężowi się to niepodoba, że chcę iść na L4 ale czemu nie skorzystać jeśli to 100% płatne...

Do góry