reklama
Małgosia...37
Zaciekawiona BB
dziękuje wszystkim za cudne słowa wsparcia-jesteście WIELKIE bez Was bym chyba zwariowała...
Też mnie tak brzuch pobolewa jak na @:-(
wszystko będzie jasne do 7 dni...tylko nie wiem czy ten ból jest taki sam od siebie czy z mojego przewrażliwienia...i krzyże też bolące.
prettyWoman chętnie się dołącze do zamkniętego jeśli uważacie,że tak będzie lepiej ) POZDRAWIAM I CAŁUJE Was wszystkie :*
Też mnie tak brzuch pobolewa jak na @:-(
wszystko będzie jasne do 7 dni...tylko nie wiem czy ten ból jest taki sam od siebie czy z mojego przewrażliwienia...i krzyże też bolące.
prettyWoman chętnie się dołącze do zamkniętego jeśli uważacie,że tak będzie lepiej ) POZDRAWIAM I CAŁUJE Was wszystkie :*
chyba ktos mnie przedrzeznia, albo zle zrozumial...Larvunia, ok, nie wiedziałam, że tu o pierdołach piszemy, ale teraz rozumiem, no to ja też poproszę do zamkniętego, jeśli można, ale pewnie będę prowadzić podwójne życie wirtualne
kochana noooooooooo.....
moja wypowiedz edytowalam i podkreslilam by lepiej mnie mozna bylo zrozumiec...
Ostatnia edycja:
rosellita
Zaangażowana w BB
czesc kochane
oj szybkie kobitki jesteście
Dusiorek ja na twoim miejscu pewnie jak tylko bym mogła to poszła bym na zwolnienie
Małgosia...37 na pewno jeszcze się pokarzą II kreseczki tak jak wszystkie piszą za wcześnie
Larvunia ja tak jak i ty dość dobrze się czuję chociaż spać mi się chce na okrągło pewnie zaraz pójdę się wykąpciać i do łózia i troche humorki mam płaczę bez powodu albo zaraz się śmieję
I znowu coś złapałam od dzieciuszków w żłobku bo już czuję że jestem rozpalona a telepie mnie z zimna ja nigdy nie wyzdrowieję w tej pracy
oj szybkie kobitki jesteście
Dusiorek ja na twoim miejscu pewnie jak tylko bym mogła to poszła bym na zwolnienie
Małgosia...37 na pewno jeszcze się pokarzą II kreseczki tak jak wszystkie piszą za wcześnie
Larvunia ja tak jak i ty dość dobrze się czuję chociaż spać mi się chce na okrągło pewnie zaraz pójdę się wykąpciać i do łózia i troche humorki mam płaczę bez powodu albo zaraz się śmieję
I znowu coś złapałam od dzieciuszków w żłobku bo już czuję że jestem rozpalona a telepie mnie z zimna ja nigdy nie wyzdrowieję w tej pracy
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczynki, znalazłam jakiś darmowy, mailowy kurs o ciąży i porodzie prowadzony przez położną, nie wiem co to, ale się zapisałam- Ciąża i poród - zapytajpolozna.pl jeśli jesteście zainteresowane. Ja tam mogę o tym ciągle czytać
Teraz już naprawdę dobranoc
Teraz już naprawdę dobranoc