reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam.
Ciężko Was nadrobić laseczki. Piszecie strasznie dużo, a mi ciągle brakuje czasu :-)
U mnie ogólnie dobrze, tylko zaparcia mnie strasznie męczą...w poprzedniej ciąży przechodziłam przez to samo ;-(

Chętnie dołącze się do zamkniętego :-)

reklama
Witam porannie :-)

masakra, jaka mgła :szok: spacerek jak na razie odpada :baffled:

Marta, najpiękniejszy prezent będziecie mieć dla Dominisi ... słodkie to, jak dzieci tak czekają na rodzeństwo !!!

Dzastina, &&&&&& za betkę !!! na pewno będzie już setkach :-):-):-)

larvunia ... heh ... aż 'poleciałam' sprawdzić ... rzeczywiście otwarty ten nasz zamknięty ... PrettyWoman na pewno go doprowadzi do stanu używalności ;-)

Witaj Malgoś...cieszę się iż dołaczyłaś do naszego grona:-)jest Nas coraz to więcej i oby tak dalej:-)
obysmy wszystkie mogły ujrzeć te cudne dwie II i utrzymac je szcześliwie przez 9 m-cy a potem mogły się cieszyć zdrowymi i pieknymi bobasami:-D

Witajcie Mamuśki:)
Dzisiaj mój lekarz potwierdził ze będę mieć druga dzidzie:)
Przeszukałam chyba 10 forum o ciąży i wasze mi się spodobało najbardziej.Mam wiec nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona...... Miłego wieczoru i spokojnej nocki życzę.

Malgoś...cieszę się razem z Tobą tą cudną wiadomością GRATULUJE !!!
Ja może wszystkiego się dowiem w sobotę lub niedzielę-jak zrobię test...bardzo się boję:baffled:

tak tak zalapalam i jestem w lekkim szoku ze to nie tajny... pierwszy raz mnie zrobiono w bambuko na BB :dry: nie podoba mnie sie to... :dry: - no coz zycie heheh i zyje sie dalej ;p bo pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz :-D

milego wieczorka :-D

hej kochana larvuniu ojjj nie przejmuj się tym TAJNYM...na pewno nikt tego nie zrobił celowo(tak Mi się wydaje)
ważne,ze mamy cały czas kontakt tu ze sobą wszystkie i tak musimy trzymać:-)
uważam iż tu również możemy wylewać swoje smutasy i radości-bo to przecież jest bardzo normalne i ludzkie,a jeśli nawet ktoś poczyta to może zrozumie coś z życia??? i wyjdzie to na korzyść mniej doswiadczonym...lub nawet doda odwagi aby opisac coś o sobie??? głowa do góry !!! całuję Cię :*

Hej! Dziewczyny właśnie byłam zrobić wyniki...jutro do odbioru...zobaczymy....martwię się tym bólem brzucha....bolał strasznie w nocy....dziewczyny ja chyba oszaleję ze strachu...boję się najgorszego
Shalimar.... ale wypracowanie napisałaś....dzieki za słowa otuchy....mam nadzieje że Twoja mama inaczej jednak zareaguje....Pozdrawiam!

cześć dziewczyny
ja w czwartek byłam u gina - mówił że wszystko jest oki, niestety serducha jeszcze widać nie było (choć mówił, że to prawidłowo na ten czas

od soboty lekko plamię (czerwono, rozwodniono-czerwono, brązowawo)
ogólnie raczej mało (troszkę śladów na wkładce)
czy wy też tak miałyście?
czy samo to przeszło czy mam iśc do gina?
(dodam, że chodzę prywatnie, a wizyta kosztuje niemało bo 80,00)

hej Yusta...ja uważam iż jeśli nie możesz iśc z powodu kosztów(i tu dokładnie Cię rozumiem) to może jeśli masz taką możliwość...zadzwon do swojego gina i powiedz mu o tym-napewno coś poradzi i uspokoi ... trzymam kciuki&&&&&&& będzie wszystko dobrze-MUSI BYĆ !!!

reklama
Yusta.... ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza...nie czekała na nic....lekarz mi powiedział że najmniesze ślady krwi trzeba natychmiast konsultować....to jest moje zdanie...ale weź je pod uwagę....

Do góry