reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny. Właśnie zrobiłam teścik, znowu będę mamą jak wszystko dobrze pójdzie. To moje drugie dziecko, Zosia ma jak na suwaczku rok i prawie 9 miesięcy. Kurcze jestem taka przeszczęśliwa że aż pisać nie mogę. Mąż jeszcze w pracy i nic nie wie, staraliśmy się pół roku, miałam podejrzenia o PCO, ależ będzie radość w rodzinie:)

GRATULACJE!!!!!!!!!!! wstawiaj foto tesika;)

reklama
Witam :-)

Betka zrobiona i nawet wynik już jest - 2690 :rofl2: w 6 dni podskoczyła ze 137, więc cieszę się baaardzo, że u fasoliny wszystko w najlepszym porządku :-)

Małgosia ... przykro mi, że tylko 2 krechy, ale rzeczywiście jest jeszcze bardzo wcześnie :tak: może zrób jak Dzastina i skocz na betkę ... ona nawet przed terminem @ powinna pokazać ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dusiorek, dobrze się zastanów z tą pracą !!! jak są normalni, to zrozumieją, że to nie Twoje widzimisię, tylko warunki pracy są przyczyną zwolnienia ... a jak nie zrozumieją, to szkoda sobie głowę zawracać :tak:

kat.j1, cieszę się, że soczek pomógł ;-) mnie podobne przyjemności dopadły ostatnio w 5 m-cu i tak się ratowałam ...

prettyWoman ... mam nadzieję, że kłopoty szybko miną i wrócisz do nas na pełny etat :tak:

antar, witaj !!! i ogromne gratulacje !!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny.
Tak się zastanawiam czy pisać czy nie.
Mam już szkraba 1,3 roku a od dłuższego czasu staramy sie o kolejnego brzdąca. Były problemy i odpuściłam a teraz nie wiem czy czasem nie zaciążyłam. Tak jak Małgosia miałam ostatnią @ 20.09 i już zdążyłam zrobić dwa teściki, na których nie było nic, ale to jest raczej zrozumiałe bo to za szybko. Mam dwa objawy czyli bolące sutki od kilu dni i ciągnięcia w macicy, tak też miałam przy moim synku że od dnia zapłodnienia bolały mnie piersi, mój M powiedział że jest to niemożliwe abym była w c., nie wiem sama, jeszcze poczekam tydzień i zrobię kolejnego teścika. Piersi mogą boleć z różnych przyczyn, także wolę się nie nakręcać. Trzymam kciukasy za wszystkie testowanka.

JoL ja na betę ide jutro...mam nadzieję że wzrośnie.. bo piątkowa beta mi pokazała 31.7 U/L.. tobie pięknie przyrosła. A okres powinnam mieć wczoraj... ale odpukać nie ma i mam nadzieję ze przyjdzie za 9 miesięcy:)
A ja dzwoniłam dziś do ginka i kazał mi przyjść 3 listopada!!! Matko to jeszcze cały miesiąc!!
Dobrze że mogę sobie bete robić... chyba raz w tygodniu będe, żeby nie oszaleć:)

AAAA JA CHCE DO ZAMKNIĘTEGO!!! SUPER POMYSŁ:)

reklama
Do góry