reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny. Właśnie zrobiłam teścik, znowu będę mamą jak wszystko dobrze pójdzie. To moje drugie dziecko, Zosia ma jak na suwaczku rok i prawie 9 miesięcy. Kurcze jestem taka przeszczęśliwa że aż pisać nie mogę. Mąż jeszcze w pracy i nic nie wie, staraliśmy się pół roku, miałam podejrzenia o PCO, ależ będzie radość w rodzinie:)

GRATULACJE!!!!!!!!!!! wstawiaj foto tesika;)

reklama
Witam :-)

Betka zrobiona i nawet wynik już jest - 2690 :rofl2: w 6 dni podskoczyła ze 137, więc cieszę się baaardzo, że u fasoliny wszystko w najlepszym porządku :-)

Małgosia ... przykro mi, że tylko 2 krechy, ale rzeczywiście jest jeszcze bardzo wcześnie :tak: może zrób jak Dzastina i skocz na betkę ... ona nawet przed terminem @ powinna pokazać ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dusiorek, dobrze się zastanów z tą pracą !!! jak są normalni, to zrozumieją, że to nie Twoje widzimisię, tylko warunki pracy są przyczyną zwolnienia ... a jak nie zrozumieją, to szkoda sobie głowę zawracać :tak:

kat.j1, cieszę się, że soczek pomógł ;-) mnie podobne przyjemności dopadły ostatnio w 5 m-cu i tak się ratowałam ...

prettyWoman ... mam nadzieję, że kłopoty szybko miną i wrócisz do nas na pełny etat :tak:

antar, witaj !!! i ogromne gratulacje !!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny.
Tak się zastanawiam czy pisać czy nie.
Mam już szkraba 1,3 roku a od dłuższego czasu staramy sie o kolejnego brzdąca. Były problemy i odpuściłam a teraz nie wiem czy czasem nie zaciążyłam. Tak jak Małgosia miałam ostatnią @ 20.09 i już zdążyłam zrobić dwa teściki, na których nie było nic, ale to jest raczej zrozumiałe bo to za szybko. Mam dwa objawy czyli bolące sutki od kilu dni i ciągnięcia w macicy, tak też miałam przy moim synku że od dnia zapłodnienia bolały mnie piersi, mój M powiedział że jest to niemożliwe abym była w c., nie wiem sama, jeszcze poczekam tydzień i zrobię kolejnego teścika. Piersi mogą boleć z różnych przyczyn, także wolę się nie nakręcać. Trzymam kciukasy za wszystkie testowanka.

JoL ja na betę ide jutro...mam nadzieję że wzrośnie.. bo piątkowa beta mi pokazała 31.7 U/L.. tobie pięknie przyrosła. A okres powinnam mieć wczoraj... ale odpukać nie ma i mam nadzieję ze przyjdzie za 9 miesięcy:)
A ja dzwoniłam dziś do ginka i kazał mi przyjść 3 listopada!!! Matko to jeszcze cały miesiąc!!
Dobrze że mogę sobie bete robić... chyba raz w tygodniu będe, żeby nie oszaleć:)

AAAA JA CHCE DO ZAMKNIĘTEGO!!! SUPER POMYSŁ:)

reklama
Do góry