reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mała śpi, więc mam kilka minut ;-)

kat.j1, witam i gratuluję !!!
Dzastina, ja nie mam żadnych przeczuć co do płci ... z synka będziemy się cieszyć, bo będzie parka ... a jak druga baba, to też super, bo siostry z taką małą różnicą powinny się fajnie dogadywać ... no i sterty różowych ciuchów się nie zmarnują :-poby zdrowe !!!
tusiaczek, idź na betę !!!
małgosza ... skoro w pierwszej ciąży też miałaś plamienia, to widocznie taki twój urok :tak: u malucha na pewno wszystko w najlepszym porządku :-)
Lucky ... głowa do góry ... jeszcze tylko jutro i weekend !!!

Hej! Dziewczyny ledwo stoje na nogach, zasypiam na stojąco,
Małgosza....ja na Twoim miejscu szorowałabym do lekarza i to jak najszybciej.

Co poradzić na tą senność....nic nie potrafie w domu zrobić....taki bałagan że strach patrzeć!

Dziewczyny, witajcie.
Tak mię naszło, że przecież nie powinnyśmy długo przesiadywać przy kompie...:no:
Więc ja tylko krótko : jutro chcę zrobić test, bądźcie ze mną myślami.
Jak test będzie taki jak ma być, to wstawię suwaczka, jak mi się uda. Ale z grubsza rzecz biorąc, to okolice 18-20 czerwca chyba mnie dotyczą.. Baardzo początkowa ciężarówka jestem. Trzymajcie się !:happy:

Dziewczyny, witajcie.
Tak mię naszło, że przecież nie powinnyśmy długo przesiadywać przy kompie...:no:
Więc ja tylko krótko : jutro chcę zrobić test, bądźcie ze mną myślami.
Jak test będzie taki jak ma być, to wstawię suwaczka, jak mi się uda. Ale z grubsza rzecz biorąc, to okolice 18-20 czerwca chyba mnie dotyczą.. Baardzo początkowa ciężarówka jestem. Trzymajcie się !:happy:

Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kaleleon 1610 gratuluje fasolki.

Nie jestem w stanie chyba nadrobic materiału tak szybko piszecie.
Zauważyłam że powstał kolejny wątek.Swietny pomysł i jestem za żeby nie zasmiecac go niepotrzebnymi komentarzami tylko wpisywac nasze badanka tak aby było fajnie i klarownie:)

Słyszałam że sporo miało testować w najbliższy weekend:) Jak sie dziewczyny czujecie???

Mnie już tak piersi nie bolą,ale za to zmmęczenie daje sie w e znaki i mam problemy z wypróżnianiem się:(
no i tu powstaje pytanie,co ja mogę wziąśc??? Nawet glupia FIGURA nie jest zalecana dla cieżarnych.

Magda no tak nie do końca, mi wychodzi termin na 22 czerwca.. więc to chyba ja będę końcowa:)
Dziś cyce tak mocno nie bolą ale za to mi katar dokucza...i osłabiona jestem... ale spoko z Czarkiem też złapałam przeziębienie na początku... I pamietajcie cieżarówki że wolno nam brać tylko wit c ( żeby nie drażnć żołądka to w tabletkach nie musujące) i wapno.. też w tabletkach..a w razie gorączki apap... lub inny lek na paracetamolu... nic innego...
A jak jest z waszym siusianieim że tak zapytam? Bo ja co noc między 4-5 rano lecę biegiem do kibelka na siusiu bo mi pęcherz rozsadza!!! W pierwszej ciązy tak nie miałam...nawet na sam koniec gdy brzuch był jak baaalllooonnnn:)

tusenfryd18 :... i mam problemy z wypróżnianiem się:(
no i tu powstaje pytanie,co ja mogę wziąśc??? Nawet glupia FIGURA nie jest zalecana dla cieżarnych.[/QUOTE]

A kawa zbożowa Anatol?...działa na mnie i parę innych osób ;)

Tusenfryd18 - zjedz trzy jabłuszka dziennie, plus jakaś maślaneczka - ja tak robiłam w ciąży i żadnych problemów nie miałam - mimo, że dużo słodyczy jadłam.

Magda36 - trzymam kciuki za testowanie!! Oby od razu dwie kreseczki wyszły!!!!! A jak wyjdzie jedna to próbuj za 2-3 dni i się nie martw.

No i inne dziewczyny testowe odezwijcie się! Wszyscy tu na Was czekają - mam nadzieję, że nie milczycie z powodu jakiś smutnych smuteczków...

Malgosza - i jak z tym plamieniem??

reklama
Hej dziewczęta :)
Lil, strasznie mi przykro, miałam nadzieję, że jednak zostaniesz czerwcóweczką. Ściskam mocno i trzymam kciuki za następny owocny cykl :)

A ja nie wiem co ze mną będzie. Miałam testować w sobotę, ale nie wiem czy @ do tej pory nie przylezie. Od wczoraj pojawił się śluz w kolorze kawy z mlekiem i boli podbrzusze jak na @, ale tempka nie spada, a nawet powoli wędruje w górę. Nie chcę się nastawiać na tak, wolę myśleć, że @ przyjdzie, choć mi smutno strasznie :(

Do góry