reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hejka! I ja się witam. Mam chwilę spokoju, bo moje łobuzy śpią.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Oj łobuzują ostatnio... Przedszkole chyba (!)od stycznia. Mam nadzieję, bo zwariuję za niedługo
hej
Emi dała mi wczoraj taki popis swoich umiejętności krzyku, pisku, bicia i gryzienia, że szok... także cały dzień jakiś taki do d...się zrobił:-( łeb mnie boli:-(
zaraz ruszam do kuchni zrobić babeczki bananowe, my z Emi czekamy dziś na moją Bratnią Duszę z Jej dziewczynkami:-)
asinka moja nie chodzi 3tydzień do p-la więc nawet nie chcę myśleć, jak Twoi łobuzują i jak Ty dajesz radę...; a jak z pracą? coś się ruszyło w tym temacie? a Święta gdzie spędzacie?
ironia dobrze, że z autem już ok! jakaś poważna 'usterka'?
Emi dała mi wczoraj taki popis swoich umiejętności krzyku, pisku, bicia i gryzienia, że szok... także cały dzień jakiś taki do d...się zrobił:-( łeb mnie boli:-(
zaraz ruszam do kuchni zrobić babeczki bananowe, my z Emi czekamy dziś na moją Bratnią Duszę z Jej dziewczynkami:-)
asinka moja nie chodzi 3tydzień do p-la więc nawet nie chcę myśleć, jak Twoi łobuzują i jak Ty dajesz radę...; a jak z pracą? coś się ruszyło w tym temacie? a Święta gdzie spędzacie?
ironia dobrze, że z autem już ok! jakaś poważna 'usterka'?
Asinka a czemu tak się ciągnie z tym przedszkolem?
Ironia auto... To temat który mnie nerwowo wykończy
Felkaa a co ja tak wnerwilo?
A ja kuźwa 3ci antybiotyk dziś zaczynam na 1 trymestr jeden antybiotyk :/ najpierw nerki, potem ząb+ angina (dwa w jednym) a teraz zatoki... Bardzo błogosławiony stan...
Ironia auto... To temat który mnie nerwowo wykończy
Felkaa a co ja tak wnerwilo?
A ja kuźwa 3ci antybiotyk dziś zaczynam na 1 trymestr jeden antybiotyk :/ najpierw nerki, potem ząb+ angina (dwa w jednym) a teraz zatoki... Bardzo błogosławiony stan...
reklama
bo ja wiem dokładnie..., byłyśmy na zakupach warzywniak, piekarnia, ona jechała rowerkiem, pomagałam jej podjechać na krawężnik i zaczęło się, ona sama, mamo odejdź a potem to już krzyk, pisk normalnie mam ślad na kurtce od jej zębów... śmieszne? no śmieszne, choć mi nie do śmiechu... i jeszcze mi dowaliła jak weszłyśmy do domu, że jest jej przykro i że jest zawiedziona...
na zatoki Ci siadło??? dajesz radę?
na zatoki Ci siadło??? dajesz radę?