reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej kobitki,

niestety nie mam zupełnie czasu być z Wami na bieżąco. Ale chciałam Wam życzyć przede wszystkim zdrowych, radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt!!! Ściskamy mocno z Kubą!!!

reklama
Hej
Pisze do Was z mojego nowego slicznego tableta:-) hihi byl u mnie gwiazdor:-p niespodzianka jak nic, bo ja ,niegazdzetowa, a tu M taka niespodzianke mi zrobil:-)
Jak tam swiatecznie pojadlyscie?

hej
w poniedziałek idę na wizytę do lekarza to powiem mu co jest.
Felkaa jestem obecnie w 10 tyg i mam nadzieje, że z dzidzią wszystko ok. W poniedziałek będę pewniejsza.
Fajną niespodziankę Ci M zrobił :-)
Ja dostałam 3 książki i płytę Jamie Woon-a mmmmmmmm :-D i śliczną tuniczkę/sukienkę od rodziców.
A co wasze dzieciaczki dostały? Mati dużo klocków lego duplo i creator. I kasę sklepową (on uwielbia ostatnio wszystko sprzedawać/kupować :-)
A tak ogólnie jak w święta pomieszałam trochę z jedzeniem to wieczorem wczoraj miałam taki meega ból brzucha, że hej! ale nie przytyłam nic :-)

hej hej jest tu kto?
Nawet nie mam komu napisać, ze ja po wizycie, maluszek ma się dobrze :-)
termin porodu na 27 lipca - ufff będzie gorąco ;-)
no i mam upragnione L4 !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
Doggi jak tam Stachu?
Felkaa a jak u Ciebie? korzystasz z tego tableta?

Kati gratulacje! Gorące lato cie czeka :)
Stachu siedzi w ciepłym brzuchu i w du.pie ma wszystko :p właśnie skacze na piłce żeby go wygonic :p 2tyg i 2 dni do terminu wiex walczę żeby go wykurzyc :)

Doggi wiesz ja miałam szybszy poród, ale dzień wcześniej zrobiłam rundę najpierw u lekarza potem po sklepach typu miesny, dziecięcy, auchan, potem targ, potem moja praca z L4 i potem jeszcze herbatę z liści malin popijałam i w nocy sie zaczęło ;-)
zafunduj sobie małe szaleństwo moze Stachu sie zdecyduje :-)

Mam jeszcze jedno pytanko czy któraś mama ma może odsprzedać spodnie ciążowe typu rurki rozmiar S lub M, zależy od wymiarów.
Obecnie mam ok 57 kg...
czekam na odp jakby co :-)

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!

10906211_918327108191795_1125640974839421237_n.jpg

reklama
Hej
Kati suuuper, bardzo sie ciesze, ze z Maluszkiem wszystko dobrze!!!:-):-):-)
Jak Twoje samopoczucie? To juz w domku siedzisz?:-) Ja nierurkowa;-)
Doggi juz niedlugo, juz niedlugo!!!
Hej Doris co u Was???

A jak Sylwka spedzalyscie? My w domowych pieleszach, mielismy isc do sasiadow, ale chorobsko dopadlo Ich corke wiec zostalismy w domu. Leb mnie boli kolejny dzien, wiec do d...

A gdzie reszta??????????????

Do góry