reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka bidule! Kurujcie się dziewczyny! Dużo zdrówka, bierzcie dużo witaminy C i polecam tran (ola cały rok pije tran i jak zaczyna się kiepska pogoda daje też witc w kroplekach i zdrowa (odpukać) za to ja wiecznie kaszel, katar itp trafiony ze mnie towar ;)

Moje samopoczucie kiepsko w sumie, ale to dziś przez kiepską noc, miałam taką zgage ze skończyło się na nocnym rzyganku juz drugi raz w tym tyg :/ no ale w sumie T mnie trochę pocieszyl w nocy (no oczywiście się wkur.rwiłam ze znowu coś i krzyczałam ze pier.dole T i jego chęć powiększania rodziny i pier.dole to wszystko po porodzie zaczynam nowe życie w Brazylii a T tylko powiedział "juz niedługo, tak naprawdę niedługo, i to prawda 49dni fo terminu w obliczu tych wszystkich które mam za sobą to bardzo niewiele i mi przeszło :D

Doggi i Ty 'to' nazywasz brzuchem...??? hihi ja mam większy:-p a tak na poważnie - to faktycznie Stachu miejsca nie ma plus jak siedzi, zamiast głową w dół, to..o dół...; przepraszam, ale rozbawiła mnie Twoja nocna 'awantura';-) ale masz figurę - zazdraszczam...:sorry::tak:
asinka o kurcze, kurujcie się!!!!!!!!!!!! zdrówka kochana!!!!

Felkaa no ten mój brzuch to żart (ale chociaż coś dobrego w tej ciąży) :) ludzie zdziwieni jak mowie ze to 8 miesiąc ;) i co zabawne niby jest tak ze każda ciąża yo większy brzuch, a ja mam w drugiej ciąży mniejszy niż w pierwszej ;) gin też zawsze w szoku jaki mały brzuch :p

Z awantury sama się śmiałam jak juz się lepiej poczułam :p

Ile przytylas? Ja w tej chwili mam +8,5kg a czuje się jak wieloryb :(

Ja z Olą przytyłam 13kg jakoś ale taka jakaś bardziej rozjechana byłam teraz tyje podobnie a generalnie biodra wąskie, brak bocxkow, nawet cellulit mi nie wyszedł a z Olą Dramat

reklama
Felkaa ola rano miała jakiś okropny kaszel po obudzeniu, ale napila się wody i jej przeszło, czasem ma takie strzały jak jej w gardle zaschnie

Do góry