reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc laski

madziolka gratulacje:) bardzo sie ciesze:)
ja rozwaząm założenie wkładki hormonalnej, co by się nic nie przytrafiło, bo mam ciążofobie dosłownie.....chociaż jak tak będziemy sie dogadywac z K jak ostatnimi czasy to chyba prędzej sie rozejdziemy ech.....

norbert poszedł dziś normalnie do przedszkola i mama moja dzwoni o 8 ,że wymiotuje i musiałam go zabrać

Madzioolka ale cudna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-) czy ja dobrze liczę, że termin na czerwiec??? ależ mi się mordka cieszy:-)

u nas nocka średnia, spałam jakieś 4godz, kaszel męczy Emi...

dzięki dziewczyny :* cieszę się niesamowicie :-)
tak - będzie czerwiec, wychodzi na to że kilka dni po urodzinach Mai :)

PS. tylko na FB nic nie piszcie bo mam w znajomych ludzi z pracy i niech narazie nie wiedzą, zwłaszcza mój kierownik :p

reklama
my z Emi spacerku, ale dziś fajne powietrze:tak:
Doggi kurcze nie kumam tej akcji ze źle wyliczonym terminem porodu przy Oli...:confused: a jak u Ciebie z takim codziennym funkcjonowanie? bo pisałaś, że co wstawałaś to skurcz... dobrze, że Ola uporała się tak szybko! oby Stachu zdrowotnie był jak Ola! tego życzę!!!
trasiu cieszę się, że Jesteś szczęśliwa!!! oj nie musisz tego pisać, czuć szczęście na odległość:-p:-D cudnie czytać o dzieciaczkach:tak: cieszę się Waszym szczęściem! co do rozpakowywania/układania/urządzania/kartonów itd to potrafi to wkurzać, ale patrząc się n całokształt - nie to jest najważniejsze:tak::-)
ironia kto to p.Ola?;-) ło matko tyle zajęć? dodatkowo, po przedszkolu??? fajnie, że i u Was wsiowo - dobrze:tak::-) miałaś dać fotki,ominęłam je?
Madzioolka jak T zareagował? podejrzewałaś coś?:-) kiedy planujesz wizytę u ginka?
marta jak Norbert?

Do góry