madzioolka wow, gratulacje!!!! trzymam za was bardzo mocno
mrsmoon no to na ciebie teraz czekamy
Trzymamy zatem za doprowadzenie do porządku spraw zdrowotnych.
marta ja mam paniczny lęk przed ciążą... ale taki mega wielki, że boję się do sypialni wejść. I nie wiem co z tym zrobić
W zesłyczm miesiącu robiłam test ciążowy, fatalnie się czułam i objawy takie jakieś ciążowe miałam, myślałam że umrę z nerwów. I nie chcę tu pisać jakie myśli mi do głowy przychodziły... oczywiście zabezpieczamy się zawsze, ale ja i tak się boję. CHyba muszę zdecydować się na podwójne zabezpieczenie, choć pewnie i tak będę się bała
Asinka ja test robiłam też 24 tyle, że września
4 lata temu, rany... to był zupełnie inny świat. Od tego czasu zmieniło się wszystko.
Doggi kurcze, niefajnie z tą szyjką. Teraz masz pewien termin? U mnie też był problem przy ustaleniu terminu drugiej ciąży. Bierzesz pod uwagę ewentualne cc?
felka tak tak, wiem, że kartony nieważne. W zasadzie niespecjlnie się nimi przejmuję, zwłaszcza że są zamknięte w nieużywanej na razie sypialni. Jak kupimy łóżko to będę miała motywację do rozpoakowania kartonów. W najgorszym wypdku wyniosę je na strych;-)
A jak się czujesz kochana?
Ironia te zajęcia dodatkowe to w przedszkolu?? U Marysi jest raz w tygodniu rytmika, raz w tygodniu angielski i raz w tygodniu piesek. Poza tym realizują zwykłą podstawę programową jak w przedszkolu publicznym, czyli kolorują warzywa i zbierają kasztany hehehe