reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Sprobuje dzisiaj...

Ale super z domem. I wcale sie nie dziwie dzieciom że nie chcą do starego wracać. A u Nas? Ok. Miasteczko śliczne, ludzie mili. Ogólnie dajemy radę. Ja się w miarę możliwości języka uczę. Umowy o przedszkole podpisane, ale jeszcze nie wiemy kiedy pójdą, bo remont w przedszkolu.

ruch jak w ulu :)
My ostro wakacjujemy, niebawem wszystko wróci do szarej normy (czytaj: mama wraca do pracy...). Wczoraj byliśmy w zoo w Ostrawie, przepieknie! Szymuś trochę maruda, no ale Marysi bardzo się podobało. Najbardziej flamingi, bo sa różowe:baffled: Szymuś za to jest wielkim fanem koników, co objawia wciąż swoim przeciągłym "iiiihaaaa".
U nas pakowanie na maksa, wielki porządek we wszystkich rzeczach przy okazji. Dziś przejrzałam stosy nut, połowa do wywalenia. Generalnie więcej rzeczy wyrzucamy niz pakujemy, a wydawało mi się, że nie mam natury chomika.
Czy któraś ma ochotę na urządzenie mojego domu? Ja nie potrafię tego ugryźć, zwłaszcza, że funduszy brak.

reklama
trasia dawaj zdjecia :D my bylismy tydzien temu w zoo w ostravie tez było super najdluzej benek siedział z kozami i przy chomikach :D

aestima - fajnie ze wrocilas na forum

my u rodzicow bo nam sie auto w tarnowie rozkraczylo i dopiero na jutro bedzie eh peszek ;) do srody malowanie a potem sprzatanko i sie wprowadzamy... :-D:-D:-D

jak skonczymy przeprowadzki to jesieniowo wracamy do czech bo normalnie sie zakochałam w tych bajkowych widokach :) moglabym tam zyc :p

Do góry