reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny z tym basenem to ja bym się w ciąży bała... ale jeśli już to ja na basen zawsze tampon zakładam:) Wtedy mam większy komfort, że nic mi się tam nie dostanie... kiedyś mi to lekarz doradził.

reklama
aaga ja bym też nie mogła wytrzymać żeby tego wózka nie obejrzeć :-)
katamisz miłego dnia ci zyczę
Ironia już ci malutko zostało pracy, do dzieła trzymam kciuki :biggrin2:

aaga ja tak samo pomyślałam. Za nic nie dałabym sobie zrobić takich zdjęć, jak dla mnie są okropne. Nigdy nie rozumiałam kręcenia filmów z porodu...brrr....
oglądałam kiedyś film koleżanki,powiem wam,że pamiątka fajna,ale gdyby sobie ja zostawili dla siebie,a nie wszystkim pokazywali.teraz D.ma robic zdjęcia i nakręcić film,ale to tylko dla nas.chce zobaczyć siebie,jak strasznie wyglądałam i pamiątka tez będzie.
ale ona z tych zdjęć,rzeczywiście z tym nie ogolonym kroczem nie zachęcająco wyglądała....
Silva...ja sobie to samo pomyślałam...jej krocze mnie przeraziło...ja prawdę mówiąc miałam wczoraj zabieg w łazience w tej kwestii...nie obyło się bez pomocy mężulka...ubaw był na całego :-D...niestety ale brzuch już mi zasłania moją myszkę :)
ja daję radę sama i powiem wam,że bałabym sie dac mu dotknąć,że mnie pociacha:szok:

ale ja używam kremu do depilacji...nie golę się tam goletką bo mam zawsze po goletce mega podrażnienia

Dziewczyny z tym basenem to ja bym się w ciąży bała... ale jeśli już to ja na basen zawsze tampon zakładam:) Wtedy mam większy komfort, że nic mi się tam nie dostanie... kiedyś mi to lekarz doradził.
ja byłam i nic mi nie mówił nawet o czopkach.chyba kwestia gina...

misialina a chyba,że tak ,bo inaczej nie dałabym się dotknąć

Właśnie dziewczyny nie pisała któraś do Zebrry, myślałam wczoraj o niej, pewnie biedna ma już dość :-(
Ja nie mam jej numeru telefonu...

ciekawosc zwyciezyła i zawartosc paczki zbadana... jest wozek:-D. Co dałam rade to wyciagnełam reszta, stelaz bo on najcieższy, jedno siedzisko bo gdzies sie przyblokowalo stelazem wlasnie zostały i czekają na M. Wszystko na pierwszy rzut oka super, bez zadnych uszkodzen, plam itp. ALe oczywiscie na 100% bede pewna jak wszystko wieczorem złozymy. Jednak poki co jestem bardzo zadowolona bo wozek kupowalam calkiem w ciemno, nigdy go na żywo nie widząc i jest na prawde fajny, duze wygodne siedziska, wielka budka wiec wiatry i chłody jesienne nie bedą nam straszne, tylko kolor taki se, ale innego do wyboru nie ma wiec trudno. Nie moge sie doczekac wieczorku:tak:

ciekawosc zwyciezyła i zawartosc paczki zbadana... jest wozek:-D. Co dałam rade to wyciagnełam reszta, stelaz bo on najcieższy, jedno siedzisko bo gdzies sie przyblokowalo stelazem wlasnie zostały i czekają na M. Wszystko na pierwszy rzut oka super, bez zadnych uszkodzen, plam itp. ALe oczywiscie na 100% bede pewna jak wszystko wieczorem złozymy. Jednak poki co jestem bardzo zadowolona bo wozek kupowalam calkiem w ciemno, nigdy go na żywo nie widząc i jest na prawde fajny, duze wygodne siedziska, wielka budka wiec wiatry i chłody jesienne nie bedą nam straszne, tylko kolor taki se, ale innego do wyboru nie ma wiec trudno. Nie moge sie doczekac wieczorku:tak:

aaga super :-) czekamy na wieczór i zdjecia wózeczka

Misialina trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kochane, ja już po wizycie. Jutro jadę na 75g glukozy (co ja przez te 2 godziny będę robić?!)...Aha - i żelazo dostałam, bo moja hemoglobina leci w dół z wizyty na wizytę - jutro wykupię, bo dziś nie chce mi się nigdzie wychodzić. Na obiadek robię zawijane tortille z kurczakiem, sałatą, pomidorkiem i sosem majonezowo-czosnkowym:tak:mniam

Do góry