traschka
Mama Marysi
aaga ja też kiedyś dostałam wielką paczkę i kurier zostawił mi ją w holu kamienicy. Otworzyłam ją więc na dole i wnosiłam w kawałkach na górę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już swojej nie widzę i podbnie jak silva radzę sobie z lusterkiemSilva...ja sobie to samo pomyślałam...jej krocze mnie przeraziło...ja prawdę mówiąc miałam wczoraj zabieg w łazience w tej kwestii...nie obyło się bez pomocy mężulka...ubaw był na całego ...niestety ale brzuch już mi zasłania moją myszkę
Z tym czyściutkim noworodkiem to nie jest teraz tak pięknie - na szkole rodzenia położna nam powiedziała, że teraz już się nie myje dziecka w szpitalu (taki zwyczaj jest w całej UE) więc trzeba się odpowiednio do tego przygotować - najlepiej wymyć resztki krwi i mazi oliwką, a potem chusteczkami wilgotnymi
Ironia wyciskaj te 3 strony!!!
Na pewno tak zrobie bo przeciez nie bede czekac do 19 az M. z pracy wroci. tyle ze najpierw włosy musza mi ejszcze doschnąc. Załoze czape, kurtke i pojde na rozładunekaaga ja też kiedyś dostałam wielką paczkę i kurier zostawił mi ją w holu kamienicy. Otworzyłam ją więc na dole i wnosiłam w kawałkach na górę
Wydaje mi sie ze nie ma takiego obowiazku, tak samo jak nacinania krocza i lewatywy. No ale jak mozna isc z taką fryzurą, przeciez dziecko traume przezyje jak nas zobaczy;-)silva - dokladnie o tym samym pomyslałam, ze mogłaby sie chociaz ogolic chyba jest taki wymóg w szpitalach?
Jak to nie myjaZ tym czyściutkim noworodkiem to nie jest teraz tak pięknie - na szkole rodzenia położna nam powiedziała, że teraz już się nie myje dziecka w szpitalu (taki zwyczaj jest w całej UE) więc trzeba się odpowiednio do tego przygotować - najlepiej wymyć resztki krwi i mazi oliwką, a potem chusteczkami wilgotnymi