reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień Dobry!:)

MIaisalinka
, będzie dobrze:) trzymam kciuki:)

Tusen, moje noce od 4 dni są koszmarne- nie mogę spać, bolą mnie plecy, rwie w pachwinach i podbrzuszu, ledwo daję rady wstać do toalety czy przekręcić się na drugi bok. Ale rano jest o wieeele lepiej:)
Chyba zacznę chodzić na basen, bo u mnie zero kondycji i zero ruchu:zawstydzona/y: A poród to taki wysiłek, jak dam radę?

reklama
Aestima...basen sobie lepiej odpuść...mi lekarz odradził...jeszcze złapiesz jakieś pasudztwo i antybiotyk będziesz musiała brać

Cześć Brzuszki,
Wpadłam się tylko z Wami przywitać. Mąż odwiózł dziecie na zajęcia i sam popędził załatwiać jeszcze dyspozycje do spojej pracy -kolejna sprawa dotycząca kredytu. Na 10:30 lecimy na budowę looknąć jak posuwają się prace, później przychodzi gość do dekodera /wczoraj kazałam mężowi go zupełnie odłączyć, bo ciągle się włącza, wyłącza, ładuje.. ileż to prądu ciągnie a i tak nie działa spod TV/, a o 16:20 mamy kino. Tak więc zgłaszam, że żyję tylko wciąż gdzieś biegamy i coś załatwiamy... i tak pewnie do końca tygodnia będzie :-)
Tym co chorują życzę dużo zdrówka!
Misialinka - kciukaski za wizytę.
Aestima - wysyłam Ci dzisiaj 2 ankiety - mam nadzieję, że nie jest za późno.
Miłego dnia Kochane.

Izunia, dzięki, pewnie, że nie za poźno:))
Misialina, mnóstwo ciężarówek chodzi i jest ok, spytam ginka jeszcze, ale ostatnio b. mi doradzał- powiedział, że jest wiecej korzysci z takiego basenu niż zagrozeń. Najwyżej wezmę profilaktycznie jakiś probiotyk dowcipny;)

Dzien dobry dziewczynki również się z Wami witam.
Ja wczoraj miałam fatalny dzień.Pełen nerwów i łez...nie potrafiłam nad nimi panować.Jakaś ogólna depresja mnie dopadła.Pokłóciłam się z moim mężem na sam koniec:-(Miałam wszystkiego dość.Poczytałam sobie Was wczoraj ukradkiem ale nie miałam na nic ochoty i nawet nic nie napisałam...:-(
Dziś troszkę lepiej mi ale wciąż czuję taką niechęć do wszystkiego.Ehhh szkoda gadać.
misialinka trzymam mocno kciuki za udaną wizytę && Napewno wszystko będzie dobrze , nic się nie martw.I udanych łowów w lumpku :tak:
aestima ten basen to też bym sobie odpuściła już teraz choćby ze względu na bakterie które można podłapać tak jak mowiła misialina.
ironia te zdjęcia z porodu masakra.Jak zobaczyłam tą siną nóżkę i jeszcze taki poród w domu-szok!!Nie odważyłabym się...Ale zdjęcia widziałam wszystkie.

Wiem że mnóstwo chodzi...ja też chciałam chodzić ale z racji tego że bardzo często teraz coś łapię nie idę...takie infekcje są niebezpieczne dla dzidziusia więc wolę nie ryzykować

Katamisz...to przesyłam wirtualne fliudki...bardzo pozytywne...może humorek się poprawi choć troszkę :)

mnie ginekolog też odradzała ze wzgledu na infekcje i wysiłek (krwiaczek zeby sie jakis nowy nie zrobił)

poki co lece pisaaac bo chyba wena przyjdzie :)))

ostatnio mam ciagle doła ze wzgledu na finanse chce nowa kuchnie niby nie duzy wydatek a ciagle mi czegos brakuje eh....w tym mc czeka mnie wydatek 5500 zł o_O czemu te wszystkie badania i inne głupoty tyle kosztują ;((

d A jeśli chodzi o poduchę zamówiłam taką i czekam aż przyjdzie:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1448809405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
żona mojego kuzyna ja miała w ciąży i chwaliła sobie
fajna,też się przymierzam do czegoś takiego
moge moge ;)

21_rody_49428.jpg

chyba bylam bardziej przerazona niz M :-)
hardcore
Nie chciałabym tak rodzić :baffled: Jeszcze pół biedy jak dziecko pupką wychodzi, ale nóżkami? Brrrr.

Zmykam do łózia. Spokojnej nocki mamuśki :)
a mi sie wydawało,że to poród dupka byłby trudniejszy,bo wtedy nóżki i dupka musza wyjść razem i sie bardziej krocze rozszerza

witam się i ja.
u nas -13 stopni,zimnica jak nie wiem,ale za to piękne słońce.
przeziębienie powoli mija,zatoki juz nie bolą,za to katar straszny i teraz jeszcze kaszel mi doszedł.

misialina nie pamiętam czy to ty mi poleciłaś książkę "nielegalne związki"?właśnie ją kończe czytać,b.fajna,tylko jestem mega wkórzona na tego faceta:-D

jeszcze mam pytanie komputerowe.dostałam od tej dziewczyny na pocztę tą ankiete,ale nie wiem jak jej przesłać wypełniona?otwiera mi się załacznik w wordzie,ale pokazuje,że jest tylko do odczytu.mimo to mogę ja uzupełnić,ale nie wiem jak przesłać?
aestima twoje papiery są w toku:-)

Ostatnia edycja:
Justysia, mówisz o tej ciążowej ankiecie? też dostałam, ale jeszcze nie otwierałam, Zabierzemy się za nią z mężem wieczorem:)
Może napisz do tej dziewczyny jak masz probl;emy z otworzeniem pliku?

Co do basenu- ja nie mam skłonności do takich infekcji, w szpitalu robili mi też wymaz i jest wszystko ok.no ale boję się iść ze względu na ten krwiomocz co mi się przydarzył , pogadam w piątek z ginciem:) Jakby co jest jeszcze joga.

reklama
Witajcie!

Ironia zdjęcia straszne...ja zrezygnowałam po drugim zdjęciu z nóżką, mój M. dooglądał sam do końca. Jak mi potem powie, że na pewno nie bedzie przy porodzie to będę musiałą mu podstawić jakieś wyretuszowane:)

Misialinko powodzenia! I fajnie, że przypomniałaś o duszonkach, też zrobię:)

Iza powodzenia! Ciężki tydzień cię czeka ale dacie radę:)

Aestima ja będę miała wieczorkiem 4 ankiety, M. przywiezie po pracy:)

Do góry