reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dzień Dobry!:)

MIaisalinka
, będzie dobrze:) trzymam kciuki:)

Tusen, moje noce od 4 dni są koszmarne- nie mogę spać, bolą mnie plecy, rwie w pachwinach i podbrzuszu, ledwo daję rady wstać do toalety czy przekręcić się na drugi bok. Ale rano jest o wieeele lepiej:)
Chyba zacznę chodzić na basen, bo u mnie zero kondycji i zero ruchu:zawstydzona/y: A poród to taki wysiłek, jak dam radę?

reklama
Aestima...basen sobie lepiej odpuść...mi lekarz odradził...jeszcze złapiesz jakieś pasudztwo i antybiotyk będziesz musiała brać

Cześć Brzuszki,
Wpadłam się tylko z Wami przywitać. Mąż odwiózł dziecie na zajęcia i sam popędził załatwiać jeszcze dyspozycje do spojej pracy -kolejna sprawa dotycząca kredytu. Na 10:30 lecimy na budowę looknąć jak posuwają się prace, później przychodzi gość do dekodera /wczoraj kazałam mężowi go zupełnie odłączyć, bo ciągle się włącza, wyłącza, ładuje.. ileż to prądu ciągnie a i tak nie działa spod TV/, a o 16:20 mamy kino. Tak więc zgłaszam, że żyję tylko wciąż gdzieś biegamy i coś załatwiamy... i tak pewnie do końca tygodnia będzie :-)
Tym co chorują życzę dużo zdrówka!
Misialinka - kciukaski za wizytę.
Aestima - wysyłam Ci dzisiaj 2 ankiety - mam nadzieję, że nie jest za późno.
Miłego dnia Kochane.

Izunia, dzięki, pewnie, że nie za poźno:))
Misialina, mnóstwo ciężarówek chodzi i jest ok, spytam ginka jeszcze, ale ostatnio b. mi doradzał- powiedział, że jest wiecej korzysci z takiego basenu niż zagrozeń. Najwyżej wezmę profilaktycznie jakiś probiotyk dowcipny;)

Dzien dobry dziewczynki również się z Wami witam.
Ja wczoraj miałam fatalny dzień.Pełen nerwów i łez...nie potrafiłam nad nimi panować.Jakaś ogólna depresja mnie dopadła.Pokłóciłam się z moim mężem na sam koniec:-(Miałam wszystkiego dość.Poczytałam sobie Was wczoraj ukradkiem ale nie miałam na nic ochoty i nawet nic nie napisałam...:-(
Dziś troszkę lepiej mi ale wciąż czuję taką niechęć do wszystkiego.Ehhh szkoda gadać.
misialinka trzymam mocno kciuki za udaną wizytę && Napewno wszystko będzie dobrze , nic się nie martw.I udanych łowów w lumpku :tak:
aestima ten basen to też bym sobie odpuściła już teraz choćby ze względu na bakterie które można podłapać tak jak mowiła misialina.
ironia te zdjęcia z porodu masakra.Jak zobaczyłam tą siną nóżkę i jeszcze taki poród w domu-szok!!Nie odważyłabym się...Ale zdjęcia widziałam wszystkie.

Wiem że mnóstwo chodzi...ja też chciałam chodzić ale z racji tego że bardzo często teraz coś łapię nie idę...takie infekcje są niebezpieczne dla dzidziusia więc wolę nie ryzykować

Katamisz...to przesyłam wirtualne fliudki...bardzo pozytywne...może humorek się poprawi choć troszkę :)

mnie ginekolog też odradzała ze wzgledu na infekcje i wysiłek (krwiaczek zeby sie jakis nowy nie zrobił)

poki co lece pisaaac bo chyba wena przyjdzie :)))

ostatnio mam ciagle doła ze wzgledu na finanse chce nowa kuchnie niby nie duzy wydatek a ciagle mi czegos brakuje eh....w tym mc czeka mnie wydatek 5500 zł o_O czemu te wszystkie badania i inne głupoty tyle kosztują ;((

d A jeśli chodzi o poduchę zamówiłam taką i czekam aż przyjdzie:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1448809405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
żona mojego kuzyna ja miała w ciąży i chwaliła sobie
fajna,też się przymierzam do czegoś takiego
moge moge ;)

21_rody_49428.jpg

chyba bylam bardziej przerazona niz M :-)
hardcore
Nie chciałabym tak rodzić :baffled: Jeszcze pół biedy jak dziecko pupką wychodzi, ale nóżkami? Brrrr.

Zmykam do łózia. Spokojnej nocki mamuśki :)
a mi sie wydawało,że to poród dupka byłby trudniejszy,bo wtedy nóżki i dupka musza wyjść razem i sie bardziej krocze rozszerza

witam się i ja.
u nas -13 stopni,zimnica jak nie wiem,ale za to piękne słońce.
przeziębienie powoli mija,zatoki juz nie bolą,za to katar straszny i teraz jeszcze kaszel mi doszedł.

misialina nie pamiętam czy to ty mi poleciłaś książkę "nielegalne związki"?właśnie ją kończe czytać,b.fajna,tylko jestem mega wkórzona na tego faceta:-D

jeszcze mam pytanie komputerowe.dostałam od tej dziewczyny na pocztę tą ankiete,ale nie wiem jak jej przesłać wypełniona?otwiera mi się załacznik w wordzie,ale pokazuje,że jest tylko do odczytu.mimo to mogę ja uzupełnić,ale nie wiem jak przesłać?
aestima twoje papiery są w toku:-)

Ostatnia edycja:
Justysia, mówisz o tej ciążowej ankiecie? też dostałam, ale jeszcze nie otwierałam, Zabierzemy się za nią z mężem wieczorem:)
Może napisz do tej dziewczyny jak masz probl;emy z otworzeniem pliku?

Co do basenu- ja nie mam skłonności do takich infekcji, w szpitalu robili mi też wymaz i jest wszystko ok.no ale boję się iść ze względu na ten krwiomocz co mi się przydarzył , pogadam w piątek z ginciem:) Jakby co jest jeszcze joga.

reklama
Witajcie!

Ironia zdjęcia straszne...ja zrezygnowałam po drugim zdjęciu z nóżką, mój M. dooglądał sam do końca. Jak mi potem powie, że na pewno nie bedzie przy porodzie to będę musiałą mu podstawić jakieś wyretuszowane:)

Misialinko powodzenia! I fajnie, że przypomniałaś o duszonkach, też zrobię:)

Iza powodzenia! Ciężki tydzień cię czeka ale dacie radę:)

Aestima ja będę miała wieczorkiem 4 ankiety, M. przywiezie po pracy:)

Do góry