reklama
agatkaT
Fanka BB :)
hej Mamusie :-)
zrobiłam sobie weekendową przerwę od forum.
W końcu się wykurowałam!
I już jestem zdrowa... Mam przynajmniej taką nadzieje!
Spróbuje nadrobić zaległości...
Buziaki Brzuchatki ;-)
zrobiłam sobie weekendową przerwę od forum.
W końcu się wykurowałam!
I już jestem zdrowa... Mam przynajmniej taką nadzieje!
Spróbuje nadrobić zaległości...
Buziaki Brzuchatki ;-)
nadrobiłam ten wątek :-) szok
traschka wiem co czujesz...
dziewczyny ja Wam współczuje z tymi bólami krocza, ja póki co mam spokój. A jeśli chodzi o poduchę zamówiłam taką i czekam aż przyjdzie:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1448809405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
żona mojego kuzyna ja miała w ciąży i chwaliła sobie
Ja póki co jako rogala wykorzystuję męża zawsze tak spaliśmy:albo ja mam nogę zarzuconą na niego, albo odwrotnie Ale kiedy brzuchol urośnie chyba pomyślę nad rogalem. Choć ja widziałam inne niż te powyżej ( jak znajdę gdzieś na necie to podrzucę link)
nutria
Mama X 2009
elo ja juz po nawiedzeniu mamy niestety dzis juz pojechała a miałam nadzieje ze zostanie moze do jutra
no niestety z psem to prawie jak z dzieckiem i nie chce taty zostawiac samego na długo z Ozzim :-)
młody harcuje od rana - nawet babcia widziała jak sie brzuszek rusza hehe dostał buziaka i mam teraz czerwona szminke na brzuszku :-)
lece pisac magisterke dusze jak moge do tych 10 stron
ironia- powodzenia z magistgerką! ja swoją broniłam w 4 mieś poprzedniej ciąży. niezły kop... amoja kuzynka- w 9 mieś - na 2 dni przedporodem;-) Trzymam kciuki za Ciebie!!
agabre - daj przepis na ten syrop sosnowy.. ? brzmi ciekawie
evka - ja robię podobny: wstosunku: 1 ząbek czosnku, 1łyżka miodu i 50 ml wody letniej. To z 10 min stoi, odcedzam i piję 3 razy dziennie. Testowane na Krzychu - pomogło. Ze mną -nie wiem... dopiero zaczęłam chorować.
dajcie jeszcze coś fajnego na zatoki.. bo czuję, że łapię..
ale Wam zazdroszczę, że możecie tak 2 dniplackiem...
j amam teraz 2 dni w domu - ale to wybitnie nie jest placek...
mysia23
mama dwójeczki
Witam sie wieczornie...
trochę przerwy zrobiło mi sie na forum, nawet nie wiem czy dam rade nadrobić, pewnie nie...no ale staram sie...
większość rzeczy na które mam cos do powiedzenia już temat uległ zakończeniu wiec nie będę mieszać...tak sie szybko tematy zmieniaja...heheh
napisze tylko tyle - cieszę się, ze znowu jestem z wami
trochę przerwy zrobiło mi sie na forum, nawet nie wiem czy dam rade nadrobić, pewnie nie...no ale staram sie...
większość rzeczy na które mam cos do powiedzenia już temat uległ zakończeniu wiec nie będę mieszać...tak sie szybko tematy zmieniaja...heheh
napisze tylko tyle - cieszę się, ze znowu jestem z wami
Kobitki dużo zdróweczka dla Was. Widzę, że jakaś epidemia na forum.
Traschka, ten syrop sosnowy kupisz w aptece pod nazwą PINI
Ja też jakaś padnięta od dwóch dni, niby nie czuję się na chorą, ale ciągle się kładę, dziś mi się strasznie ciężko oddycha. Ehh.
Przyłączam się do apelu o wiosnę. A tu jak na złość zima znów zagościła. Od dwóch dni sypie.
Agabre, a Ty gdzie planujesz rodzić? Puck?
Traschka, ten syrop sosnowy kupisz w aptece pod nazwą PINI
Ja też jakaś padnięta od dwóch dni, niby nie czuję się na chorą, ale ciągle się kładę, dziś mi się strasznie ciężko oddycha. Ehh.
Przyłączam się do apelu o wiosnę. A tu jak na złość zima znów zagościła. Od dwóch dni sypie.
Agabre, a Ty gdzie planujesz rodzić? Puck?
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Zycze zdrowka wszystkim rozchorwanym.
Ja dzisiaj caly dzien w domu siedze i juz mnie dopada jakas deprecha. Mialam ogarnac dom, ale mam takiego lenia jak nigdy. Probuje sie czyms rozchmurzyc, ale nic nie dziala. Jakies sugestie?
Ja dzisiaj caly dzien w domu siedze i juz mnie dopada jakas deprecha. Mialam ogarnac dom, ale mam takiego lenia jak nigdy. Probuje sie czyms rozchmurzyc, ale nic nie dziala. Jakies sugestie?
reklama