reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima inhalację robię codziennie i na wieczór pomaga, oddycha mi się znacznie lepiej ale rano zawsze czuję, że są całkowicie zapchane. A sinupret od jakiegoś czasu zakazany w ciąży i mama farmaceutka zabrania mi go brać, muszę jej posłuchać
Spoko, dam radę tylko wkurzona jestem, bo to już tak długo trwa. Ten tydzień leżę w łóżeczku.
Spoko, dam radę tylko wkurzona jestem, bo to już tak długo trwa. Ten tydzień leżę w łóżeczku.
Eee pewnie, lepiej nie brać lekarstw. Ja zauważyłam, że czy leczyłam przeziębienie np. grpiexem przed ciążą czy teraz herbatką z miodem i syropem z cebuli, trwało tyle samo (pod warunkiem, że to zwykłe przeziębienie). Polecam nalewkę...może nie jest najlepsza, ale naprawdę skuteczna:
sok z 2 cytryn, rozgniecione 2 główki czosnku, 4 łyżki stołowe miodu, 2 szklanki przegotowanej zimnej wody- odstawić na dwie doby w zamkniętym naczyniu w ciemne miejsce. Potem odcedzić i pić profilaktycznie łyżkę stołową raz dziennie, a w czasie przeziębienia: 2 łyżki rano i 2 wieczorem. Uwierzcie na słowo, że smakuje ciut lepiej niż brzmi
A na katar, oprócz inhalacji, miałam wodę morską.
Zdrówka!
Ps: Aaaaa polecam też poczciwy babciny termofor z gorącą wodą w nóżki na noc. Świetnie rozgrzewa
sok z 2 cytryn, rozgniecione 2 główki czosnku, 4 łyżki stołowe miodu, 2 szklanki przegotowanej zimnej wody- odstawić na dwie doby w zamkniętym naczyniu w ciemne miejsce. Potem odcedzić i pić profilaktycznie łyżkę stołową raz dziennie, a w czasie przeziębienia: 2 łyżki rano i 2 wieczorem. Uwierzcie na słowo, że smakuje ciut lepiej niż brzmi
A na katar, oprócz inhalacji, miałam wodę morską.
Zdrówka!
Ps: Aaaaa polecam też poczciwy babciny termofor z gorącą wodą w nóżki na noc. Świetnie rozgrzewa
Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
nie pisałam cały weekend bo leżałam plackiem....:-(
rozchorowałam sie na całego, całe spektrum mozliwości od kataru po temperaturę,
ale dzisiaj juz lepiej
byłam na wizycie kontrolnej u gina ale to opiszę w wizytowym.
Poczytam trochę co napisałyście, z przerwami oczywiscie bo na raz to niemożliwe. Mam nadzieję, że u Was lepiej. Buziaki idę czytać
nie pisałam cały weekend bo leżałam plackiem....:-(
rozchorowałam sie na całego, całe spektrum mozliwości od kataru po temperaturę,
ale dzisiaj juz lepiej
byłam na wizycie kontrolnej u gina ale to opiszę w wizytowym.
Poczytam trochę co napisałyście, z przerwami oczywiscie bo na raz to niemożliwe. Mam nadzieję, że u Was lepiej. Buziaki idę czytać
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Traschka, kati - współczuję z tymi chorobami!!!!!!!!!!! Leżcie w łóżeczkach i kurujcie się, dużo zdrowka życzę :-)
nadrobiłam ten wątek :-) szok
traschka wiem co czujesz...
dziewczyny ja Wam współczuje z tymi bólami krocza, ja póki co mam spokój. A jeśli chodzi o poduchę zamówiłam taką i czekam aż przyjdzie:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1448809405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
żona mojego kuzyna ja miała w ciąży i chwaliła sobie
traschka wiem co czujesz...
dziewczyny ja Wam współczuje z tymi bólami krocza, ja póki co mam spokój. A jeśli chodzi o poduchę zamówiłam taką i czekam aż przyjdzie:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1448809405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
żona mojego kuzyna ja miała w ciąży i chwaliła sobie
traschka
Mama Marysi
Evka twoja nalewka wcale nie brzmi tak źle, może się skuszę
kati łączę się w bólu!! damy radę jakoś...
kati łączę się w bólu!! damy radę jakoś...
reklama