reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej,
ja w końcu wróciłam do bydg. to może teraz uda mi się znów regularnie uczestniczyć w Waszych dyskusjach:) Ale nadrabiać nawet nie próbuję!

Misialina- ja mam to samo- noc jest koszmarem- wszystko mnie rwie, ciągnie, brzuch się napina. Przewrócenie się na drugi bok to cud. A jak wstanę to mija (chociaż czasem w dzień też dokucza brzuch i plecy). Czuję się tak jakbym przez dwa tygodnie postarzała się o 20 lat! DO tego brzuch rośnie z dnia na dzień.
Czy tak będzie już do końca??

Hej Aestima -dobrze że jesteś!
tak jak mówi Misialina.....lepiej nie będzie, ja też mam problemy w nocy z przełożeniem się na bok i wstaniem z łóżka

reklama
jak to jeszcze gorzej?:(
mnie już strasznie żebra pobolewają a przy głębszym wdechu bardzo boli prawa łopatka- czy to też związane jest z ciążą?
CHyba kupię w końcu tego rogala do spania, jakie Wy macie dziewczyny, motherhood czy innej firmy? Pomagają?

wiem ze to wredne ale lepiej mi na duszy ze nie czuje sie sama jak stara babcia;-)
no chyba lepiej juz z tym spaniem nie bedzie, ja w zasadzie jestem w drugiej polowie 6 miesiaca, brzuch rosnie, zacznie sie niedlugo 7 miesiac....robimy sie takie beczułki:)
aestima sprawdz poczte, przeslalam co mialam przeslac:)

Cześć aestima :-)Dobrze ,że już jesteście.
Ja też mam straszne problemy z przewracaniem się w nocy z boku na bok i ciężko mi się wstaje z łóżka...ale tak jak powiedziała misialina lepiej nie będzie tylko coraz ciężej i boleśniej.Musimy to przecierpieć a później maluszki nam to wynagrodzą przyjściem na świat i szczerym niewinnym uśmieszkiem...Każdy dzien jest inny i nie każdy nam musi przynosić ból bo to też nie jest reguła ale będą dni które bardziej nam dadzą w kość :-(
Ja najgorzej wspominam miesiąc przed porodem i okres do samego porodu-wtedy było najciężej!!

Witajcie w ten słoneczny poniedziałek.
Jaki tu ruch od rana, normalnie szok :szok:
I ja dołączę do mamuś z bolącymi kręgosłupami, czasami krotkiego kawałka drogi nie mogę przejść bo zaczyna mnie coś w kręgoslupie ciągnąć w dół. Mężuś codziennie masaż mi robi ale to nic nie pomaga.
Zołza i Aestima dobrze, że już jesteście:-)

dzięki Marta, zaraz sprawdzę;)

Setana, a ten z motherhood z neta czy ze smyka? i musiałaś dokupić osobno powłoczkę czy już była w komplecie?

setana a podasz mi nr tel?? Może ja też zadzwonię aby się zapisać od razu.Tylko jak oni mają zamiar zapisywać jeszcze na dyrekcyjną czy już na borowską??Bo tu chyba już nie będziemy chodzić bo będzie przeniesiony...

reklama
witam się i ja.
domek wysprzątany,aż błyszczy,pewnie do powrotu małego z przedszkola,który zaraz swoje samochody porozkłada po wszystkich pokojach:rofl2:
wczorajszy film był nawet fajny.tylko ten ekran taaaki wielki,bo chyba cos mi na wzrok padło.musze się przejść do okulisty,bo mi oczy łzawią.

Do góry