reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

garysiak ja też skorzystałam z twojego linka, dzięki:)

ja jestem po prostu nieprzytomna:((( wróciłam z zajęć, ledwo weszłam na 3 piętro i padam...zaraz wpadną do mnie dzieci siostry a ja nie mam siły na zabawy:( Może jakieś propozycje jak miło zapełnić czas 6latkowi żeby nie trzeba by ło się ruszać?? :))

reklama
6 latki to moja ulubiona grupa wiekowa :D proponuję kolorowanki, zagadki logiczne łączenie kropek, wycinanki z papieru, masa solna (tyle samo mąki i soli + woda do zmieszania wszystkiego razem) może z bardziej ambitnych jakieś wykrawanie i dekorowanie ciasteczek albo pizzy :D

ewentualnie udostępnić szafę i poprosić o przygotowanie przedstawienia ;)

Ja też skorzystałam z linka Silvy do Kdc. Wszyscy tak chwalą tą książkę więc wolę ja mieć w wersji papierowej.

Silva, jednak Szymcio :D

:tak::tak::tak:

Mamusie moje kochane, ja zaraz oficjalnie zaczynam weekend więc żegnam się z Wami. Mamy dość sporo planów z mężem więc nie będę miała czasu na BB:( Jutro szkoła rodzenia, potem jedziemy oglądać mebelki dla dziecka, a w niedzielę obiad u teściów:/ No i jeszcze o sprzątaniu i malowaniu ściany zapomniałam:) Może dzisiaj jeszcze zajrzę jak mąż już będzie po winku.

Buziaki i miłych weekendzików Wam życzę!!!

agabre ten 6latek liczy do 1000 w pamięci, z zagadek logicznych interesują go jedynie te, których ja już też nie potrafię rozwiązać i szachy, w które grać nie umiem. No i poza tym samochody.... :))) Też myślałam o masie solnej, akurat byśmy stowrzyli jakieś ładne obrazki do pokoju Marysi:)

silva do poczytania ;)

traschka, to naprawdę zdolny 6-latek :D

masę solną można później wysuszyć w piekarniku i pomalować farbami :D

a może puzzle?

reklama
Silva cos czuję , że i tak do nas zaglądniesz;)) Papa:-)

traschka masz racje silva na pewno do nas zajrzy, przecież ona jest od nas uzależniona :-)
a z zabaw ja uwielbiam klocki, jeśli są dostepne, albo gramy w statki (z bratankiem mojego M. który ma 7 lat) bo u mnie gry na komputerze odpadają.
Ewentualnie ja z nim robie kartki np. na święta czy urodzinowe :-)

Do góry