reklama
agabre ja napisałam że te książki mam pożyczone ale to inne tytuły, a teraz moze kupię sobie to co silva, czyli:
"Język niemowląt" - Tracy Hogg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 12.90 zł (cena rynkowa: 34.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
będzie nowsze i ponoć fajna ta książka
a w tych co mam to nie piszą jako główny wątek - wychowania
"Język niemowląt" - Tracy Hogg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 12.90 zł (cena rynkowa: 34.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
będzie nowsze i ponoć fajna ta książka
a w tych co mam to nie piszą jako główny wątek - wychowania
garysiak
Zaciekawiona BB
http://chomikuj.pl/SANDEMO/BIBLIOTEKA/BIBLIOTEKA++-+WG.AUTOR*c3*93W/H/Hogg+Tracy+-+Jezyk+Niemowlat
W ogóle polecam korzystanie z chomika, jeżeli ktoś jeszcze nie zna tej stronki
W ogóle polecam korzystanie z chomika, jeżeli ktoś jeszcze nie zna tej stronki
Luksja
Aktywna w BB
Witajcie Dziewczyny
Wieki mnie nie bylo, nawet nie zabieram się za nadrabianie - wiem, wiem brak ambicji;-) Mam nadzieje, że u Was dobrze A brzuszki falują od kopniaczków i wygibasów
Wszystkim przeziębionym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Garysiak to ja bardzo poproszę, zaraz na pw wyślę Ci adres e-mail, z góry dziękuję :*
Wieki mnie nie bylo, nawet nie zabieram się za nadrabianie - wiem, wiem brak ambicji;-) Mam nadzieje, że u Was dobrze A brzuszki falują od kopniaczków i wygibasów
Wszystkim przeziębionym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Garysiak to ja bardzo poproszę, zaraz na pw wyślę Ci adres e-mail, z góry dziękuję :*
Luksja
Aktywna w BB
Garysiak suuuuuper, dziękuję
reklama