reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dubeltówka - tak też myślę, że ta zgaga i porost włosków u dzidzi to totalny zabobon :-) A może jakiś sąsiad po ręką się znajdzie :-)?
WIdzisz Iza u mnie albo same sąsiadki, albo staruszkowie albo obleśni Irole, nikt z kim warto by zgrzeszyć muszę czekać na Darka. Wysłałam mu smska, że mam ochotę, i dostałam zjebkę, że teraz nie będzie mógł się na pracy skupić:-) a niech wie co ja czuję
Zoi - dobry lekarz to podstawa. Dobrze, że teściowa znalazła tego odpowiedniego :-) Swoją drogą, co taki "lekarz" robi w tym zawodzie, skoro nie umie takich prostych i podstawowych rzeczy....
Lecę na śniadanko :-)
Lecę na śniadanko :-)
agatkaT
Fanka BB :)
Dzień dobry! :-)
Ale mi się dzień kiepsko zaczął...
Wczoraj dowiedzieliśmy się, że Naszej znajomej potrzebna jest krew- mój Mąż ma taką samą. Więc bez większego namysłu zgodziliśmy się jej pomóc. T pojechał rano do szpitala (od 7 otwarty punkt), żeby zdążyć do 8 do pracy.
Nie chciał brać wolnego (choć mu się za to należy) bo mówi że mają dużo pracy i nie chce zostawiać chłopaków samych. Okazało się, że musi byc zbadany przez lekarza, który przychodzi o 8.30. T głupio było powiedzieć przy tej Rodzinie, że musi jechać do pracy, więc został...
Dopiero o 10.10 zjawił się w pracy- a mi napisał smsa: "mam przeje...bane"
Kurde! Człowiek chce pomóc drugiemu umierającemu w potrzebie...
A tu takie coś!
Jak go zwolnią? Co my zrobimy?
Ale mam doła...
Siedze i becze pisząc to do Was...
Ale mi się dzień kiepsko zaczął...
Wczoraj dowiedzieliśmy się, że Naszej znajomej potrzebna jest krew- mój Mąż ma taką samą. Więc bez większego namysłu zgodziliśmy się jej pomóc. T pojechał rano do szpitala (od 7 otwarty punkt), żeby zdążyć do 8 do pracy.
Nie chciał brać wolnego (choć mu się za to należy) bo mówi że mają dużo pracy i nie chce zostawiać chłopaków samych. Okazało się, że musi byc zbadany przez lekarza, który przychodzi o 8.30. T głupio było powiedzieć przy tej Rodzinie, że musi jechać do pracy, więc został...
Dopiero o 10.10 zjawił się w pracy- a mi napisał smsa: "mam przeje...bane"
Kurde! Człowiek chce pomóc drugiemu umierającemu w potrzebie...
A tu takie coś!
Jak go zwolnią? Co my zrobimy?
Ale mam doła...
Siedze i becze pisząc to do Was...
zoi co za lekarz, on w ogóle nie powinien pracować, dobrze ze znalazłaś innego tylko szkoda, ze tak daleko musisz jeździć
agatka - brak słów, przecież twój mąż miał chyba jakieś potwierdzenie że oddał krew, nie mogą go za to zwolnić
agatka - brak słów, przecież twój mąż miał chyba jakieś potwierdzenie że oddał krew, nie mogą go za to zwolnić
AGATKA niech mąż weźmie zaświadczenie z miejsca w którym oddawał krew; pracodawca nie może go zwolnić no chyba ze nie uprzedził o tym ze się spozni. Ja wierze w odruchy ludzkie, szef pogada, ponarzeka ale ma sumienie i nie zwolni z pracy jedynego zywiciela rodziny a w dodatku męża ciężarnej.
Kochana napij się meliski bo szkoda twoich nerwów.;-)
Kochana napij się meliski bo szkoda twoich nerwów.;-)
katamisz
Fanka BB :)
Wy tu piszecie ,że śniadanie jecie a ja już dawno po i właśnie skończyłam robić pomidorówkę i wcinam ją sobie...tak mnie naszło:-)
misialina a ta choroba K....wica czym się objawia?? Może ja też ją mam...
AgatkaT nie martw się kochana!!A tym bardziej nie płacz...niech Twój mąż powie ,że należy mu się dzień wolnego za oddanie krwi i muszą go potraktować ulgowo!No bez przesady!!Trzymam kciuki za Waszą koleżankę&&&
Uciekam kochane:*Miłego dnia Wam życzę :*:*
misialina a ta choroba K....wica czym się objawia?? Może ja też ją mam...
AgatkaT nie martw się kochana!!A tym bardziej nie płacz...niech Twój mąż powie ,że należy mu się dzień wolnego za oddanie krwi i muszą go potraktować ulgowo!No bez przesady!!Trzymam kciuki za Waszą koleżankę&&&
Uciekam kochane:*Miłego dnia Wam życzę :*:*
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Brzuszki.
Ale mam dziś beznadziejny nastrój, normalnie z byle powodu płakać mi się chce i wszystko mnie wkurza. Dobrze, że jestem sama w domu bo mogłoby się negatywnie na mężu odbić Chyba ten brak słońca po kilku słonecznych dniach na mnie wpływa.
Ja też mam okrutną zgagę, zwłaszcza jak mi się odbija to kwas z żołądka podchodzi do gardła a później już nie ma mocnych, rennie tylko na chwilę pomaga.
Ale mam dziś beznadziejny nastrój, normalnie z byle powodu płakać mi się chce i wszystko mnie wkurza. Dobrze, że jestem sama w domu bo mogłoby się negatywnie na mężu odbić Chyba ten brak słońca po kilku słonecznych dniach na mnie wpływa.
Ja też mam okrutną zgagę, zwłaszcza jak mi się odbija to kwas z żołądka podchodzi do gardła a później już nie ma mocnych, rennie tylko na chwilę pomaga.