reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

justynka to tak jak ja. Z zakupami dla dzidziusia jestem w lesie.
nie mam weny narazie;-)
ja stosuje Prenatal Classic- gin mi przepisał. Czytałam, że są dobre. I jak dla mnie nie są drogie :-)
ja też,ale teraz chce zainwestowac w lepsiejsze.pamiętacie co bierze aestima?pisała ,że ponoc po nich dziecko szybciej rośnie.
No to pozdrowienia dla Karolinki!!!!!!!!!!!
pozdrowienia,ale ma fajnego męża,mój by w życiu tu nie wlazł:wściekła/y:
A ja kupiłam sobie obrzydliwą, najtańszą oranżadę (79gr za dwa litry) i się nią delektuję!!! Masakra, nigdy wcześniej nie piłam takich rzeczy a teraz nie mogę się od niej oderwać! Sama chemia... straszne:(

ja się z colą i w ogóle gazowanymi napojami teraz b.lubię
Dziewczynki nagla sprawa techniczna!!
Cos mi sie zrobilo i mam z tam gdzie y i odwrotnie...jak to zmienic ktoras wie.Kurna i nie mam znaku zapytania :wściekła/y:
mi tez się tak robi,też wciskam wszystko pokolei
ołłł yeee !~!!!!!!

zaliczyłam całą sesje w I terminie :))) 7 egzaminów !! :D o matko chyba wyskocze z balkonu ze szcześcia ! :D

świat jest piękny - nawet pomimo faktu że znalazłam w chlebie kminek :D [/COLOR]
gratulacje kochana
kminku nienawidze
AGATA R niezła historia:szok:
:wściekła/y: mąż stanął na wyskości zadania
Dziś wzięło mnie na wypieki i zrobię szarlotkę:-)
pyszna jest na ciepło i na niej lody
Znajome to mi tutaj diagnozuja dziewczynke ze wzgledu na to ze koniec owulacji mialam 24 wrzesnia 2010 i tez tego dnia zaszlam w ciaze i mowia ze wowczas jest wieksza szansa na dziewczynke ale ja mysle ze to zalezy bardziej od natury niz od wyliczania owulacji ;)
a ja zaszłam 26 września i mam inny tydzień ciąży?:eek:i dziewczynke właśnie:-)
a w ogóle to witaj

u mnie choroba,katar zielony,głowa pobolewa i zimno mi straszne:-(

reklama
justynka ja nie wiem, czy mój maluszek po tych witaminach taki duży jest, czy mato jakiś związek, ale wychodzi na usg o 2 tyg wiekszy a ja przytyłam od początku ciąży 4 kg i połozna mówiła mi że tylko na dziecko przybieram i to bardzo dobrze:-)

Zeberrkoooo hej:) Fajnie, że się pojawiłaś, szkoda tylko, że te choróbska Was dopadły... zdrówka dla całej familii!

Justynko - Tobie też zdróweczka:***

Mnie póki co tylko to gardło boli i przełykać nie mogę...

Acha i zapomniałam z Agatą się przywitać:) Współczuję szpitalnych perypetii... a jak szyjka?

Ostatnia edycja:
Witam kobietki
Ale wy jak zwykle sie rozpisałyście...ho ho

Aestima wracaj szybciutko do zdrówka i w domu! Dobrze, ze z maluszkiem wszystko dobrze...

Ironia gratuluje sesji - zaliczonej w pierwszym terminie!!

Zebrra oby te choróbska się zwinęły i dały wam jeszcze trochę odpocząć!!!

Agata to się naprzeżywałaś, właśnie dlatego dla mnie pobyt w szpitalu w ciąży byłby katorga, tyle się trzeba wykłócić, a ile nasłuchać...

Silva żeby tylko na gardełku się skończyło...

A ja od samego rana podły nastrój mam jak nigdy...rany, wszystko nie tak, zaplanowałam zakup łóżeczka, a tu się okazuje, ze w zasadzie ma ono dość nisko zawieszoną najwyższym poziomie podłogę na materac i tak jakoś głupio się po dziecko ciągle schylać na maxa, a inne mi sie srednio widzą, a uparłąm sie na to łóżeczko/ tapczanik...mąż też coś mnie ciągle drażni, z byle powodu, a nawet nie wiem czy jakiś powód w ogóle jest, kumpela się nie odzywa -obraziła sie chyba i nie wiem o co..Filip jak na złość szaleje nie da mi spokojnie poczytac...

justynka ja właśnie biore pharmaton Matruelle od początku ciązy a teraz jeszcze asmag na skurcze łydek

Przy pierwszej wizycie ginekolog poleciła mi Pharmaton Matruelle. Poszłam do apteki i pytam o lek, a babka na mnie wielkie oczy. W drugiej aptece to samo... W końcu wzięłam Feminatal N ;-) Ale ostatnio już gdzieś widziałam i Pharmaton.

A ja od samego rana podły nastrój mam jak nigdy...rany, wszystko nie tak, zaplanowałam zakup łóżeczka, a tu się okazuje, ze w zasadzie ma ono dość nisko zawieszoną najwyższym poziomie podłogę na materac i tak jakoś głupio się po dziecko ciągle schylać na maxa, a inne mi sie srednio widzą, a uparłąm sie na to łóżeczko/ tapczanik...mąż też coś mnie ciągle drażni, z byle powodu, a nawet nie wiem czy jakiś powód w ogóle jest, kumpela się nie odzywa -obraziła sie chyba i nie wiem o co..Filip jak na złość szaleje nie da mi spokojnie poczytac...

oj Mysia, to współczuję nastroju... Ale musisz to przetrwać i jutro będzie lepiej:) Może coś słodkiego na poprawę humoru? Mam pyszne ciacho od teściowej, chcesz? ;)

Przy pierwszej wizycie ginekolog poleciła mi Pharmaton Matruelle. Poszłam do apteki i pytam o lek, a babka na mnie wielkie oczy. W drugiej aptece to samo... W końcu wzięłam Feminatal N ;-) Ale ostatnio już gdzieś widziałam i Pharmaton.
Zołza miałam to samo, bo biorę te witaminy od początku ciąży. Całe szczęście że ginka dała mi ulotkę, wiec w aptece pokazałam. Ale w 3 aptekach panie nie wiedziały o co mi biega.
Silva kuruj się, żeby tylko na lekkim bólu gardła się skończyło.
Ironia gratuluję pozytywnie zaliczonej sesji.
Dubeltówka- smacznej szarlotki życzę.
Justynka i Zebra - Wam też zdrówka życzę.
AgataR niezła historia. Masz niezłego męża.

Ostatnia edycja:
reklama
oj Mysia, to współczuję nastroju... Ale musisz to przetrwać i jutro będzie lepiej:) Może coś słodkiego na poprawę humoru? Mam pyszne ciacho od teściowej, chcesz? ;)
o dzieki, właśnie zjadłam kawałek ciasta co maz kupił i frytki..ale nastrój wcale nie lepszy..poczekam na lepsze jutro...

Do góry