justynka1
Mamusia Antoniusia
nie mam weny narazie;-)justynka to tak jak ja. Z zakupami dla dzidziusia jestem w lesie.
ja też,ale teraz chce zainwestowac w lepsiejsze.pamiętacie co bierze aestima?pisała ,że ponoc po nich dziecko szybciej rośnie.ja stosuje Prenatal Classic- gin mi przepisał. Czytałam, że są dobre. I jak dla mnie nie są drogie :-)
pozdrowienia,ale ma fajnego męża,mój by w życiu tu nie wlazłNo to pozdrowienia dla Karolinki!!!!!!!!!!!
A ja kupiłam sobie obrzydliwą, najtańszą oranżadę (79gr za dwa litry) i się nią delektuję!!! Masakra, nigdy wcześniej nie piłam takich rzeczy a teraz nie mogę się od niej oderwać! Sama chemia... straszne
ja się z colą i w ogóle gazowanymi napojami teraz b.lubię
mi tez się tak robi,też wciskam wszystko pokoleiDziewczynki nagla sprawa techniczna!!
Cos mi sie zrobilo i mam z tam gdzie y i odwrotnie...jak to zmienic ktoras wie.Kurna i nie mam znaku zapytania
gratulacje kochanaołłł yeee !~!!!!!!
zaliczyłam całą sesje w I terminie )) 7 egzaminów !! o matko chyba wyskocze z balkonu ze szcześcia !
świat jest piękny - nawet pomimo faktu że znalazłam w chlebie kminek [/COLOR]
kminku nienawidze
pyszna jest na ciepło i na niej lodyAGATA R niezła historia
mąż stanął na wyskości zadania
Dziś wzięło mnie na wypieki i zrobię szarlotkę:-)
a ja zaszłam 26 września i mam inny tydzień ciąży?i dziewczynke właśnie:-)Znajome to mi tutaj diagnozuja dziewczynke ze wzgledu na to ze koniec owulacji mialam 24 wrzesnia 2010 i tez tego dnia zaszlam w ciaze i mowia ze wowczas jest wieksza szansa na dziewczynke ale ja mysle ze to zalezy bardziej od natury niz od wyliczania owulacji
a w ogóle to witaj
u mnie choroba,katar zielony,głowa pobolewa i zimno mi straszne:-(