reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ja to chyba już zmęczona jestem. Maila do adwokatki wysyłałam 3 razy, bo wciąż się myliłam w adresie mailowym...

Katamisz - już zapisałam, wielkie dzięki :* Biofer sobie zamówiłam i już mam do odbioru, ale jak widać, te witaminy nie są obecnie dostępne. Dla mojego dziecka potrzebuję jeszcze Otovent /balony do dmuchania nosem/, którego też nie mają na magazynie, więc pewnie jutro wybiorę się do okolicznych aptek.

Ironia - polecam aptekę Dbam O Zdrowie - sprawdzałam, w Krakowie jest ich wiele. Jak widzisz na linku, te witaminy u nich kosztują niecałe 33zł :-) Wózek boski, bardzo mi się podoba! No i jak szybko dotarł. Mam koleżankę, która rodzi z końcem marca - ona ma namiary na jakiegoś gościa z Wawy, który przywozi wózki - właśnie taki wyp: fotelik, gondola i spacerówka i to wszystko za 800zł. Muszę wydusić jeszcze z koleżanki jak się nazywa ten wózek :-)

Aestima - Ty to się masz z tym szpitalem. Domyślam się, że nie udało Wam się wrócić do Bydgoszczy... Biedna... Dobrze, że z Mieszkiem wszystko ok. Zdrowiej szybko i wracaj do nas - pozdrawiamy.

reklama
Tez uciekam, Jasiu Poducha juz czeka. W planie mialam spac juz od 22, a tu znowu bb mnie zatrzymalo. Kolorowych snow brzuchatki!

Cinamon - dobrej nocki.

Ja też będę uciekać. Na TVP4 leci film, który mnie wciągnął. Może przetrzymam do końca filmu. Mała się już rozpycha na boki... jej ulubiona pora:-D Mamusia powinna iść spać a córeczka urządza balety;-).

iza nie ma za co :-) Szczerze mówiąc to nie miałam problemu z zakupem tych witamin.Ale sprawdzę w tej aptece którą sprawdziłaś Dbam o zdrowie i zobaczę jaka cena będzie na miejscu...być może taka sama jak na stronie.

Ja tez dziewczynki już uciekam.Nie wygodnie mi i zmęczona już jestem strasznie.Buźka w brzuszki :*:*

iza niestety ten film się zaraz kończy ... :-(

Dobranoc :*

co do zgagi to mleko niewskazane bo ma odczyn kwasny i dodatkowo zakwasza zoładek

jesli chodzi o tabletki to ja mam pregna plus 30 tabletek 50 zl ale sa malutkie i moge je bez problemu połknąć :)
tez je biore i tez place 30 zl z groszami wiec musisz chyba ironia kupowac w jakiejsc mega drogiej aptece ze palcisz 50 zl. Dla mnie dobre bo male i nie ma problemu z przełykaniem, a wyhniki krwi mam srednie, ale nie sadze zeby to byla wina dobrych lub zlych wit. po prostu taka moja uroda, hemoglobine mam wogole niską a w ciązy zwykle spada wiec nie ma co sie cudow spodziewac. w pierwszej ciazy tez mialam wyniki krwi srednie, a witaminki bralam? no wlasnie jakie? sprawdzilam elevit

Doris odpoczywaj i gorące pozdrowienia dla Aestimy
agarta R. fajnie ze sytuacja sie unormowala

Ironia super wózio i ekstra kolorek:tak:

dzieki dziewczyny za linka pewnie zamowie bo to skanal tyle placic....ale zawsze kupuje w jednej aptece kolo domu wiec nie mam porownania:angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry