reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mój mężulek obrał pomelo, wtranżoliłam pół i teraz ledwo siedzę :-), znowu będę sikać w nocy...

Aestima trzymam kciuki żeby lekarze znaleźli przyczynę tych erytrocytów, szybko to wyeliminowali i wypuścili Was do domku.

Ja też już chyba uciekam, nie wiem czy zasnę z wrażenia bo jutro wizyta u gina ale dopiero wieczorkiem wiec cały dzień będę siedzieć jak na szpilkach... dobrze że zobaczymy już Małą bo się stęskniliśmy :)

reklama
karola 3maj sie dzielnie i wracaj do nas !! pozdrow ja mezu od nas :)

no kurcze to ja nie wiem why w krakowie kosztuje 50 zł :((( musze sprawdzic na necie moze gdzies taniej dostane bo to strasznie drogo w takim razie !!!

mhm tez chciałabym starte jabłuszko z cukrem :D

ironia naprawdę drogo.Ja myślałam ,że37 zł to i tak już dużo...ale Wy to już płacicie słono z silva.Ja mam u siebie taką aptekę gdzie są godziny w których ceny są 13% niższe i wtedy kupuję te witaminy zamiast w normalnej cenie 43 z groszami - ja wtedy płacę 37 z kawałkiem.

a u mnie dziś było ciasto i pikolo bo mojego taty urodzinki:)
Jutro wizyta siostry i poszukiwanie wanny wieczorem.
Aestima wracaj do zdrówka szybko!
Madziolka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Ironia u mnie też dziś były pierogi ale ze szpinakiem i fetą.Skapitulowałam po 6 bo wczoraj cały szpinak zjadłam żeby podnieść żelazo ku zaleceniu Zolzy

ale sie spisalyscie dziewczny, ja ostatnio nie mam za duzo czasu na pisanie i czytanie bo slubny duzo w domu siedzi i wieczorami raczej filmy ogladamy. Tyle tutaj tematow poruszacie, ze ciezko spamietac. Ale to co doczytalam - mam w domu siersciucha, kocica - wariatka (od wczoraj obgryza mi kwiatki walentynkowe i pije wode z wazonu), ale mam sporo miejsca wiec sie zmiescimy wszyscy. Od rana sypie snieg i nie wiem jak jutro rano sie do roboty zbiore, juz nie chce mi sie wstawac. Witamin nie biore, tylko kwas foliowy i magnez, tutaj jak czegos wyraznie nie brakuje to nie kaza nic brac.

cześć Brzuszki.
Mam informacje od Aestimy - z Mieszkiem wszystko w porządku - duży chłopczyk - waży juz 800g. Aestima lezy w szpitalu w Zielonej Górze i jak poprawią jej się wyniki wypuszczą ją do domu.
Pozdrawia Was wszystkie i przesyła buziaki!!!!!!!!
To na razie tyle informacji. Mnie nie będzie prawdopodobnie kilka dni na BB...za dużo rzeczy się skumulowało...za dużo myśli.....muszę odpocząć.
Buziaki!!!

Doris dzięki za wieści ok Aestimy!
A co do Ciebie to mam nadzieje że to nic poważnego i niebawem się pojawisz na BB .Trzymaj się dzielnie!
ANapi śnieg? u nas mróz straszny! Uwielbiam koty ale mieszkam zbyt blisko ruchliwej ulicy żeby pozwolić sobie na koty a jeszcze sąsiedzi mają psy myśliwskie które już 2 moje koty życia pozbawiły i nie chcę już przez to przechodzić

Cinamon ciekawa jestem gdzie mieszkasz jak u Was takie mrozy, ja ostatnie piec lat w kraju spedzilam w Bieszczadach, tam to byly zimy. Nasza kocina jest typowo domowa jak narazie, czasem ja tylko do ogrodu wypuszczam, a jej rodzice nigdy nie byli na zewnatrz ( biedne siersciuchy). Na szczescie psy mysliwskie tu nie wystepuja.

Doris dzięki! Koniecznie pozdrów od nas Aestimę:)))
A ty kochana odpocznij sobie w spokoju... wiesz że będziemy czekać na ciebie. Trzymaj się cieplutko...

reklama
Cinamon ciekawa jestem gdzie mieszkasz jak u Was takie mrozy, ja ostatnie piec lat w kraju spedzilam w Bieszczadach, tam to byly zimy. Nasza kocina jest typowo domowa jak narazie, czasem ja tylko do ogrodu wypuszczam, a jej rodzice nigdy nie byli na zewnatrz ( biedne siersciuchy). Na szczescie psy mysliwskie tu nie wystepuja.

Mieszkam w Pl w Warszawie ale dużo czasu spędzam na Podlasiu , a tam jak sie mówi biegun zimna dzis w nocy było - 20

Do góry