reklama
Misialina, cieszę się, że posmakował! :-) A mi wczoraj mój nie wyszedł - tzn. niby wyszedł, ale strasznie się kruszy. Może dlatego, że dodałam trochę otrębów żytnich, a one są jednak inne. Nic to, następnym razem dam znów tylko pszenne. A dziś kolej na Twój ;-)
cinamon
Fanka BB :)
o raju kiedy to ja upieke jakiś chleb?
Dziewczyny wy to w piekarnikach pieczecie?
Zolza to fajny prezent mama dostanie!
Iza fajnie że Igor już taki samodzielny i że wogóle chciał na te ferie chodzić. Mój maluch jeszcze mały ale czasem oddaje go do takiego placu zabaw na godzinę.Tam się nim opiekują inni a ja wtedy mam godzinkę dla siebie.Puki co to jestem uziemiona.Fajnie było jak przez wakacje chodził do przedszkola .Ja wtedy poszłam do pracy i odpoczywałam tam bardzo.Tak bym chciała żeby on do przedszkola chodził!!!
Misialinko narobiłaś mi smaku na kawunie
Dziewczyny wy to w piekarnikach pieczecie?
Zolza to fajny prezent mama dostanie!
Iza fajnie że Igor już taki samodzielny i że wogóle chciał na te ferie chodzić. Mój maluch jeszcze mały ale czasem oddaje go do takiego placu zabaw na godzinę.Tam się nim opiekują inni a ja wtedy mam godzinkę dla siebie.Puki co to jestem uziemiona.Fajnie było jak przez wakacje chodził do przedszkola .Ja wtedy poszłam do pracy i odpoczywałam tam bardzo.Tak bym chciała żeby on do przedszkola chodził!!!
Misialinko narobiłaś mi smaku na kawunie
Misialina
Fanka BB :)
Cinamon...ja mam wypiekacz do chleba, więc prawdę mówiąc chleb się robi sam tylko wystarczy składniki wsypać
Zołza...a ja dzisiaj robię Twoje bułeczki i jeszcze znalazłam fajną stronkę zerknij może coś skorzystasz O chlebie i nie tylko
Zołza...a ja dzisiaj robię Twoje bułeczki i jeszcze znalazłam fajną stronkę zerknij może coś skorzystasz O chlebie i nie tylko
Właśnie będę patrzeć na repertuar. Na pewno chcemy iść na Sanctum w 3D i może na tego Króla, co polecała Misialina. W tygodniu bilety na 3D są tańsze :-) No i na pewno z raz z Igorem, ale to już na jakąś bajkę :-)
Też chcemy iść z mężem na Sanctum, ale już mnie siostra nastraszyła, że w ciąży nie powinnam, bo ona cały czas się bała i odczuwała napięcie więc i ja pewnie podobnie zareaguję, a w ciąży to chyba niedobrze... Sama nie wiem.
Iza, jak się zdecydujesz to opowiesz i powiesz czy powinnam
traschka
Mama Marysi
Witajcie z rana
Ja dalej przeziębiona, chyba nigdy z tego nie wyjdę.
Cinamon odważna jesteś, że męża samego po moizaikę do łazienki wysyłasz. Ja bym się nie odważyła, kupiłby coś najtańszego A twój synek w ogóle nie chodzi do przedszkola?
Iza ja też słyszałam, że ten "Król..." w kinach jest rewelacyjny, ma kilka nominacji do oscara więc może warto zobaczyć. My w tym miesiącu musimy zapomnieć o takich przyjemniściach... swoją drogą to przesada, że jeden bilet kosztuje 22zł!
Zołza i Misialina tak piszecie o tych chlebkach i ja też bym chciała, ale nie mam tych urządzeń co wy. Ja robiłam chlebek z mąki pełnoziarnistej ale w piekarniku, bardzo dobry wychodził tyle, że trochę to trwało...
Ja dalej przeziębiona, chyba nigdy z tego nie wyjdę.
Cinamon odważna jesteś, że męża samego po moizaikę do łazienki wysyłasz. Ja bym się nie odważyła, kupiłby coś najtańszego A twój synek w ogóle nie chodzi do przedszkola?
Iza ja też słyszałam, że ten "Król..." w kinach jest rewelacyjny, ma kilka nominacji do oscara więc może warto zobaczyć. My w tym miesiącu musimy zapomnieć o takich przyjemniściach... swoją drogą to przesada, że jeden bilet kosztuje 22zł!
Zołza i Misialina tak piszecie o tych chlebkach i ja też bym chciała, ale nie mam tych urządzeń co wy. Ja robiłam chlebek z mąki pełnoziarnistej ale w piekarniku, bardzo dobry wychodził tyle, że trochę to trwało...
Cinamon - Igor to ten typ dziecka, które długo nie posiedzi w jednym miejscu, więc dobrze że tam zapewniają im tyle atrakcji :-) W sumie mógłby nie chodzić do szkoły, ale z drugiej strony wolę to niż jego siedzenie przed kompem albo TV. Wczoraj miał pierwsze zajęcia z nauki stylowego pływania - mąż też uradowany, bo mógł sobie sam na torze popływać, bo dziecie z instruktorem. Co prawda wieczorkiem narzekał, że łydki go bolą - jak ostro pływał przez 45 min to się nie dziwię :-) Dzieci są niezmordowane - po powrocie z basenu Igor pyta czy może zagrać na komputerze... Mąż na niego popatrzył i mówi, że go podziwia, bo jego to pływanie totalnie zmęczyło :-) A Twój synek nie lubił chodzić do przedszkola?
Dziewczyny robicie smaka tym chlebkiem... Niedługo piekarnie otworzycie, bo dojdziecie do takiej perfekcji, że wasze chlebki będą lepsze niż te kupne :-)
Dziewczyny robicie smaka tym chlebkiem... Niedługo piekarnie otworzycie, bo dojdziecie do takiej perfekcji, że wasze chlebki będą lepsze niż te kupne :-)
Uwielbiam straszne filmy !!!
Cinamon, ja teeeeeż No ale jak sobie tak teraz pomyślę... że jak ja się boję na filmie to czuję takie napięcie w środku i boję się że dzidziuś może to jakoś odczuwać. Przecież odczuwa jak się smucimy, cieszymy więc o strach może wyczuć.... Chyba nie chcę mu tego robić... Może przesadzam, ale jakoś czuję, że nie powinam. No chyba, że Iza obejrzy i uzna, że nie ma czego się bać
reklama