reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Zoi witaj nowa mamusiu!czy wiesz już czy będzie synek czy córcia?

A gdzie się wszystkie podziewacie? już prawie 9!!! wstawać szybko i do gadania bo potem to mam gości

reklama
Witam się i ja :-)

Zoi - witaj :-)

Ja dzisiaj miałam durny sen, aż sięw nocy przebudziłam, bo serducho mi tak szybko biło... Na szczęście to tylko sen. Rano Małego do szkoły wyszykowaliśmy, mąż pewnie zaraz wróci to sobie zjemy śniadanko i może do kina się wybierzemy :-)

Ironia - ja aptekę DOZ mam obok przychodni, do której wcześniej jeździłam. Kupując jakieś tam leki pani mi powiedziała, że mogę kupić te same leki taniej, zamawiając je własnie przez stronę /odbiór jest osobisty/. Sprawdź sobie po prostu w których aptekach możesz odbierać takie zamówione leki, bo niestety nie w każdej jest możliwy. Jak podliczałam na lekach kupionych na miejscu lub w innych aptekach, to różnica od tych zamówionych przez stronę www.doz.pl wynosi na jednym opakowaniu nawet kilka złotych - więc przy większej ilości lub częstych zakupach i tak się opłaca :-)

Agatka R - co u Ciebie? Sytuacja się jakoś unormowała?

Idę sobie zrobić kawę inkę i wysuszyć włosy.

a na co do kina chcecie iść?
Też bym się wybrała ale dalej jestem chora .Zresztą musze remontu pilnować ech

Zoi A gdzie się wszystkie podziewacie? już prawie 9!!! wstawać szybko i do gadania bo potem to mam gości

Mój mąż ma całe 2 tygodnie urlopu, więc ja próbuję wykorzystać jego obecność :-) Co prawda rano i tak wstaję, bo boję się że on zaśpi i nie wyszykuje Małego na czas, a do 8:30 musi być w szkole, bo mają śniadanie. No i jak wstanę to już mi się nie chce kłaść. Muszę jakoś męża wykorzystać do domowych porządków, żeby wiedział, że miał urlop hihi.

Dzień dobry:)

Ale ślicznościowe słoneczko! Piję herbatkę z soczkiem malinowym i czytam zaległości. Dzisiaj obudziłam się jakby chora... Gardło mnie dapie i boli, ale mam nadzieję, że to tylko gardło...

Miłego dnia!!!

Izuniu bardzo prawidłowo że męża wykorzystasz.My , mamy nigdy tak naprawdę nie mamy urlopu bo dzieckiem codziennie trzeba się zająć ubrać nakarmić itd.Męża też trzeba ubrać też nakarmić, w sumie to jak dziecko też hihi.Ja swojego też wykorzystuje często .Dziś z racji tego że ja chora to on robi zakupy i wybiera mozaikę i oświetlenie do łazienki!

Silva mam nadzieje że z tym gardłem to nic poważnego! u mnie niestety też się tak zaczynało.Dużo zdrówka!

a na co do kina chcecie iść?
Też bym się wybrała ale dalej jestem chora .Zresztą musze remontu pilnować ech

Właśnie będę patrzeć na repertuar. Na pewno chcemy iść na Sanctum w 3D i może na tego Króla, co polecała Misialina. W tygodniu bilety na 3D są tańsze :-) No i na pewno z raz z Igorem, ale to już na jakąś bajkę :-)

hej z rana! Zajadłam śniadanko, powalczyłam z komputerem bo netu nie było...ale coś odblokowaam i już jestem...u nas szaro buro i ponuro...kawkę sobie zrobię i ogarnę domek.

Dzień dobry :-)
Plecy mnie dziś bolą od rana.... bleee... A muszę jechać zrobić nadruk na kubku dla mamy - prezent urodzinowy :-) Niech no mi ktoś da kopa na rozpęęęd... :-p

reklama
Silva - mnie też dzisiaj lekko bolało gardło po przebudzeniu, teraz jak przełykam ślinę jest ok.

Cinamon - masz zupełną rację, że z mężczyznami jak z dziećmi, dlatego ja boję się spać, bo mężowi czasami uda się zaspać do pracy :-) A przy dziecku też wiem jak test, bo jesteśmy sami, tzn bez rodziców pod ręką i ze wszystkim musimy radzić sobie sami, więc chcę wykorzystać ferie, ponieważ moje dziecie chciało chodzić na akcję Zima w mieście, więc parę godzin dziennie go nie ma w domu :-) Z jednej strony to nawet dobrze, bo tam są organizowane zajęcia poza szkołą /basen, kino, występy w Domu Kultury itp/, więc on się pobawi a my troszkę odpoczniemy :-)

Mąż dzwonił, że podjechał na stację i do Tesco i był w aptece. Kupił mi te witaminki Pregna Plus za 39.90, tak więc będę miała rękę na pulsie i następnym razem z wyprzedzeniem zamówię w DOZ.

Do góry