reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Silva no to na co czekasz?? wysłać ci mailem..??;-)

Ja żegnam sie babeczki, życzę miłego wieczorku i nie skrobcie tyle na BB
kolacyjkę zjem i horrorki dwójkowe obejrzę, rozkoszujac sie ciszą, bo synek właśnie usypia...

Cześć!
Karolinka w nocy z soboty na niedziele trafiła do szpitala. Z dzieckiem wszystko jest w porządku, ale w moczu pojawiły się erytrocyty. Lekarze do tej pory nie znaleźli przyczyny, ale twierdzą że nie dzieje się nic złego. Karola ma nowy telefon (numer), a stary został w domu, dlatego nie ma listy kontaktów.

Pozdrawiam
Michał, mąż Karolinki
P.S. Karola, bardzo dziękuje za ankiety i czeka na następne:)

A ja kupiłam sobie obrzydliwą, najtańszą oranżadę (79gr za dwa litry) i się nią delektuję!!! Masakra, nigdy wcześniej nie piłam takich rzeczy a teraz nie mogę się od niej oderwać! Sama chemia... straszne:(

cinamon
no to zestaw na 56 masz juz łądnie rozbudowany! Ja też mam coś około tego... tyle że oprócz tego nazbierało mi się drugie tyle na 50. A tego to już na bank nie wykorzystam...

Izabela ja jak patrzę na wielką ilość ciuszków w moim pokoju to pocieszam się, że przynajmniej nie będę musiała często prać:)

Aestima (a raczej jej mężu:) ucałuj od nas Karolinkę! Dobrze, że z Mieszkiem wszystko dobrze, trzymamy kciuki za szybki powrót do domu:)

reklama
silva dobrej nocy:*
Aestima pozdrawiam i czekamy na Ciebie.
traschka a z tą oranżadą to sama chętnie bym się teraz takiej napiła!!Smaka mi narobiłaś...pamiętam jej smak(landrynkowy) pycha...Daj spokój raz na jakiś czas można sobie pozwolić nawet na świństwa!!Ja dzisiaj znowu objadam się słodkościami...nie potrafię się opanować!!!!!A jutro ta glukoza...ciekawe co się okaże

Do góry