reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

iza a ja polecam Pregna Plus (z Dha) koszt miesięczny to 39 zł a jak znajdziesz dobrą aptekę to i taniej może coś się uda...u mnie najtaniej kupowałam za 36 z groszami.Mam bardzo dobre wyniki kwi i chodzi mi głównie o hemoglobinę z którą w pierwszej ciąży nie mogłam sobie poradzić.Lekarz twierdzi ,że może być zasługa dobrych witamin...
a ja polecam naturalne witaminki :tak: myślę że jabłka mają bardzo dużo witamin ;-)

reklama
ale mam wyrzuty !!!

zjadlam 16 srednich pierogow z miesem ale wstyd !!!!

w czwartek jade z kolezanka na glukoze bedziemy robic razem :) i u niej w pracy wiec wygodnie posiedze sobie w socjalnym i poplotkuje :)

No hej, przeczytałam Was, ale ciężko było. 1,5 czytania od wczorajszego wieczoru!!!

Co do suplementów ja też biorę te Pregna z DHA i u mnie koło 50 zł kosztują niestety. Z tej samej serii biorę też witaminę D3 i Żelazo bioprzyswajalne - wyniki krwi mi się po tej mieszance ładnie poprawiły:)

a ja polecam naturalne witaminki :tak: myślę że jabłka mają bardzo dużo witamin ;-)
barmanka dokładnie, mi moja lekarka w sumie powiedziała, ze jak wymiotuję, to może mam za dużo witamin i kazała dlatego odstawić, a ja faktycznie jem mnóstwo owoców - kiwi, jabłka, banany, grejpfruty, pomarańcze - o ile mnie po nich zgaga nie pali...i duzo sałatek z koperkiem i pietruszką...

reklama
Do góry