reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

A mi się witaminy kończą. Siedzę i szukam czegoś dobrego, ale nie drogiego, bo w tym miesiącu nie mogę wywalić 60zł na same witaminy.

reklama
a ja sie wlasnie obudzilam ;)) ale pospalam :-)
justynka - maz mowil ze tak sie spieszyl do lekarza a potem juz nie mial gdzie kupic...ale zaraz mi zrobi naleśniczki mniam :) uwielbiam jego naleśniczki :-)

Obiadek zjadłam...wymyśliłam w ciągu 20 min strój synkowi na balik...zrobiłam z niego super lachona...a mnie teraz zachciało się drzemki..więc zaraz się buchnę między poduchy :)
mój ma wczwartek i chce się przebrać za BAKUGANA:szok:
A mi się witaminy kończą. Siedzę i szukam czegoś dobrego, ale nie drogiego, bo w tym miesiącu nie mogę wywalić 60zł na same witaminy.
mi też ,ja mam Prenatal classic 100 szt za 30 zł,ale teraz zastanawiam się nad droższymi,chociaż muszę składy porównać
ironia smacznego

ja sama nie wiem jak kupować,bo niby ma być lato,ale takich maluch to chyba za mały.sama nie wiem.może po połowie ?

Mam ok 10 rampersów z krótkim rękawem na 56 , body na 56 mam 6 z długim rękawem i 11 z krótkim

mój ma wczwartek i chce się przebrać za BAKUGANA:szok:

mi też ,ja mam Prenatal classic 100 szt za 30 zł,ale teraz zastanawiam się nad droższymi,chociaż muszę składy porównać
ironia smacznego

No kochana, to spore wyzwanie przed Tobą - nie spotkałam się jeszcze z takim strojem :-)
Prenatal brałam na początku, bo pozostał mi jeszcze po poprzedniej ciąży, jednak teraz brałam Femibion Natal z DHA, a one starczają tylko na miesiąc :-( Może teraz takie wezmę:
Feminatal N, tabletki, 60 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Starczą na 2 miesiące a później znowu bym kupiła te z DHA.

reklama
Justynko na pierwsze wyjscie z domu moja mama ubrała Jasia w welurkowy dres, skarpetki i czapkę .Pojechałyśmy do świata dziecka po termometr do wody i zasypkę.Jasiek darł się w niebogłosy.Było 30 stopni, ja patrze a wszystkie dzieci w sklepie w samych bodach bez skarpetek i czapeczek.Na parkingu rozbierałam to moje dziecko biedne i od razu przestał płakać.To była ostatnia próba przegrzania :)

Do góry