reklama
cinamon
Fanka BB :)
A mi się witaminy kończą. Siedzę i szukam czegoś dobrego, ale nie drogiego, bo w tym miesiącu nie mogę wywalić 60zł na same witaminy.
A może falvit?
justynka1
Mamusia Antoniusia
mój ma wczwartek i chce się przebrać za BAKUGANAObiadek zjadłam...wymyśliłam w ciągu 20 min strój synkowi na balik...zrobiłam z niego super lachona...a mnie teraz zachciało się drzemki..więc zaraz się buchnę między poduchy
mi też ,ja mam Prenatal classic 100 szt za 30 zł,ale teraz zastanawiam się nad droższymi,chociaż muszę składy porównaćA mi się witaminy kończą. Siedzę i szukam czegoś dobrego, ale nie drogiego, bo w tym miesiącu nie mogę wywalić 60zł na same witaminy.
ironia smacznego
mój ma wczwartek i chce się przebrać za BAKUGANA
mi też ,ja mam Prenatal classic 100 szt za 30 zł,ale teraz zastanawiam się nad droższymi,chociaż muszę składy porównać
ironia smacznego
No kochana, to spore wyzwanie przed Tobą - nie spotkałam się jeszcze z takim strojem :-)
Prenatal brałam na początku, bo pozostał mi jeszcze po poprzedniej ciąży, jednak teraz brałam Femibion Natal z DHA, a one starczają tylko na miesiąc :-( Może teraz takie wezmę:
Feminatal N, tabletki, 60 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Starczą na 2 miesiące a później znowu bym kupiła te z DHA.
reklama
cinamon
Fanka BB :)
Justynko na pierwsze wyjscie z domu moja mama ubrała Jasia w welurkowy dres, skarpetki i czapkę .Pojechałyśmy do świata dziecka po termometr do wody i zasypkę.Jasiek darł się w niebogłosy.Było 30 stopni, ja patrze a wszystkie dzieci w sklepie w samych bodach bez skarpetek i czapeczek.Na parkingu rozbierałam to moje dziecko biedne i od razu przestał płakać.To była ostatnia próba przegrzania