reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Agatka, najgorsza jest walka z sierścią - wszechobecną - ale ja zawsze marzyłam o zwierzyńcu w domu :-) Marzenia... się spełniają! ;-)

reklama
Witajcie :-)
Igor poszedł dzisiaj do szkoły i był ucieszony, że pare osób ze swojej klasy dojrzał :-) Teraz mąż po niego pojechał, bo na 14:30 umówiliśmy go na zajęcia indywidualne z jego "starym" trenerem od nauki pływania - będzie się uczyło moje maleństwo pływania stylowego :-) My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).
Teraz delektuję się ciszą - mogę się wyciągnąć i odpocząć :-) Może uda mi się poczytać, co naskrobałyście w ostatnim czasie.
Miłego dnia Wam życzę.

Obiadek zjadłam...wymyśliłam w ciągu 20 min strój synkowi na balik...zrobiłam z niego super lachona...a mnie teraz zachciało się drzemki..więc zaraz się buchnę między poduchy :)

Moja piesa średnia - chyba ciut mniejsza od labradora - wrzucałam jej fotki na profilu i wątku zwierzyńcowym, ale nie wiem, czy było tam jakies dające pogląd na jej wielkość, toteż pozwalam sobie wrzucić tutaj:
Zobacz załącznik 327591
i skulona "na kolanach" u pańcia :-)
Zobacz załącznik 327598

Marzy nam się mieszkanko, ale poczekamy,aż wrócę do pracy - może wtedy uda się nam wziąć kredyt.
No Twoja chyba ciut mniejsza od mojej, ale niewiele :)
My już zakredytowani na 30 lat niestety. Raty lecą od czerwca a my przeprowadzimy się dopiero kwiecień/maj, ale ważne że w ogóle :)
W tym mieszkaniu to zawsze mówiłam ze łóżeczko musiałoby być chyba podwieszone pod sufitem żeby się zmieściło :-)

Agatka, najgorsza jest walka z sierścią - wszechobecną
Oj tak, sierść to zmora, zwłaszcza jak się ma większość ubrań raczej ciemnych albo w jednolitych kolorach i białego psa :-) ale na szczęście mądrzy ludzie wymyślili rolki z taśmą do zdejmowania kłaczków, bez tego chyba byśmy zginęli :szok:

Witajcie :-)
My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).
No dokładnie, mimo że już mam mnóstwo rzeczy to te n przecenach aż się same proszą żeby je wziąć :-)

Ja właśnie skończyłam skypować z kolegą z Finlandii. Dzisiaj o 7.54 żona urodziła mu córcię. 4kg i tylko 52 cm, niezły z niej kluseczek, taki ubity :-) Od północy do 7 nad ranem miała skórcze, parcie zaczęło się po 7, ale o 2 dali jej znieczulenie wewnątrzpochwowe, u nas chyba nie ma takich specyfików...

Teraz siedzę i rozmyślam czy nie powinnam kupić więcej ciuszków w rozm 56 albo i mniejszych... Bo najwięcej mam na 62... to przecież taki maluszek będzie w nich pływał...

Madziolka ja mam bardzo dużo na rozmiar 56 mimo że wszyscy mi mówili że to nie praktyczne a mój Jaś ważył 3830 we wszystkich 62 to się topił.Wiadomo że długo nie nosił 56 ale tak samo szybko wyrósł z 62

Dziewczyny ja też z tych co uwielbiają futrzaki! mam 3 psy :-)

Właśnie gotuję rosołek.Może po nim dojdę do siebie.Normalnie nos zapchany na maxa

reklama
Do góry