reklama
traschka
Mama Marysi
zołza dlatego ja marzę o domu żeby mieć zwierzyniec hehe
agatkaT
Fanka BB :)
Akurat ten mój wymarzony Piesek nie ma sierści tylko włosy :-) więc z tym nie byłoby problemu...
Witajcie :-)
Igor poszedł dzisiaj do szkoły i był ucieszony, że pare osób ze swojej klasy dojrzał :-) Teraz mąż po niego pojechał, bo na 14:30 umówiliśmy go na zajęcia indywidualne z jego "starym" trenerem od nauki pływania - będzie się uczyło moje maleństwo pływania stylowego :-) My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).
Teraz delektuję się ciszą - mogę się wyciągnąć i odpocząć :-) Może uda mi się poczytać, co naskrobałyście w ostatnim czasie.
Miłego dnia Wam życzę.
Igor poszedł dzisiaj do szkoły i był ucieszony, że pare osób ze swojej klasy dojrzał :-) Teraz mąż po niego pojechał, bo na 14:30 umówiliśmy go na zajęcia indywidualne z jego "starym" trenerem od nauki pływania - będzie się uczyło moje maleństwo pływania stylowego :-) My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).
Teraz delektuję się ciszą - mogę się wyciągnąć i odpocząć :-) Może uda mi się poczytać, co naskrobałyście w ostatnim czasie.
Miłego dnia Wam życzę.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No Twoja chyba ciut mniejsza od mojej, ale niewieleMoja piesa średnia - chyba ciut mniejsza od labradora - wrzucałam jej fotki na profilu i wątku zwierzyńcowym, ale nie wiem, czy było tam jakies dające pogląd na jej wielkość, toteż pozwalam sobie wrzucić tutaj:
Zobacz załącznik 327591
i skulona "na kolanach" u pańcia :-)
Zobacz załącznik 327598
Marzy nam się mieszkanko, ale poczekamy,aż wrócę do pracy - może wtedy uda się nam wziąć kredyt.
My już zakredytowani na 30 lat niestety. Raty lecą od czerwca a my przeprowadzimy się dopiero kwiecień/maj, ale ważne że w ogóle
W tym mieszkaniu to zawsze mówiłam ze łóżeczko musiałoby być chyba podwieszone pod sufitem żeby się zmieściło :-)
Oj tak, sierść to zmora, zwłaszcza jak się ma większość ubrań raczej ciemnych albo w jednolitych kolorach i białego psa :-) ale na szczęście mądrzy ludzie wymyślili rolki z taśmą do zdejmowania kłaczków, bez tego chyba byśmy zginęliAgatka, najgorsza jest walka z sierścią - wszechobecną
No dokładnie, mimo że już mam mnóstwo rzeczy to te n przecenach aż się same proszą żeby je wziąć :-)Witajcie :-)
My sobie z mężem po śniadanku skoczyliśmy do Decathlonu. Przypadkowo kupiliśmy dla Małej spodnie deresowe za całe 5,99 oraz bluzę polarkową za 19,99 :-) Żal czasami przejść obok i nie kupić, jak się widzi takie przeceny :-).
Ja właśnie skończyłam skypować z kolegą z Finlandii. Dzisiaj o 7.54 żona urodziła mu córcię. 4kg i tylko 52 cm, niezły z niej kluseczek, taki ubity :-) Od północy do 7 nad ranem miała skórcze, parcie zaczęło się po 7, ale o 2 dali jej znieczulenie wewnątrzpochwowe, u nas chyba nie ma takich specyfików...
Teraz siedzę i rozmyślam czy nie powinnam kupić więcej ciuszków w rozm 56 albo i mniejszych... Bo najwięcej mam na 62... to przecież taki maluszek będzie w nich pływał...
cinamon
Madziolka ja mam bardzo dużo na rozmiar 56 mimo że wszyscy mi mówili że to nie praktyczne a mój Jaś ważył 3830 we wszystkich 62 to się topił.Wiadomo że długo nie nosił 56 ale tak samo szybko wyrósł z 62
Dziewczyny ja też z tych co uwielbiają futrzaki! mam 3 psy :-)
Właśnie gotuję rosołek.Może po nim dojdę do siebie.Normalnie nos zapchany na maxa
Dziewczyny ja też z tych co uwielbiają futrzaki! mam 3 psy :-)
Właśnie gotuję rosołek.Może po nim dojdę do siebie.Normalnie nos zapchany na maxa
reklama
agatkaT
Dziewczyny wrzuciłam kilka nowych rzeczy na moje aukcje. :-)
Może któraś z Was będzie zainteresowana...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ciuszki są na prawdę super! jak nowe...
Może któraś z Was będzie zainteresowana...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ciuszki są na prawdę super! jak nowe...