reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Agatka - wynajmujemy mieszkanko składające się z malutkiej sypialni i drugiego pokoju z aneksem kuchennym. Zuzka [szczurzyca] mieszka w naszej sypialni, a Kalimba i Sol [psica i kocica] w drugim pokoju. Kalimba na początku spała u nas, ale przenieśliśmy ją, kiedy zaszłam w ciążę, żeby nie spała w jednym pokoju z dzieckiem. Poza tym K. jest uczulony i źle mu się oddychało w nocy.

jupi juz dojechał wozeczek :) fajny jest ale ja w ogóle nie radze sobie z tymi roznymi guziczkami przyciskami hehe ;) poki co spacerówka poszła do piwnicy :-)

uff musze troszke odpoczac :-)

justynka - eh ciezki przypadek z tym D. moj tez mi nic nie dał.... no własnie dlaczego?! ide go zapytac.... ghr...
ironia świetny ten wózek,jak nie znajdę spacerówki z tacką to kupię taki model:tak:

oj ciężki ciężki.ale dzisiaj kupił mi serek homogenizowany z mojego dzieciństwa.może chce zapunktować?
daj znac co ci twój powiedział.
Czerwona róża Róża

JUSTYNKO DLA CIEBIE NA LEPSZY HUMOR, wiem, wiem ze nie na taka czekalas ale może na chwilke sie usmiechniesz.;-)
bóg Ci zapłać dobra kobieta:-)

madzioolka ja właśnie je smażę,jak chcesz to wpadaj

Moje skrzydełka już w piekarniku od 40 min...zapach ryżu z maslem rozchodzi się po całym domku...suróweczka jedna zrobiona jeszcze zrobię fasolkę szpararagową...już mi ślinka cieknie

madzioolka ja właśnie je smażę,jak chcesz to wpadaj
Oj kusisz,kusisz... :-)

Ja jednak przełożyłam zakupy bo za dużo się tego uzbierało i nie mam zamiaru tego tachać. Poczekam aż mężul skończy pracę i pojedziemy razem.

Zołza to niezły masz zwierzyniec :tak: a piesa duża czy mała? My mamy labradorkę spaślucha i trochę nam ciasno bo mieszkanie też coś jak u Ciebie - niby dwa pokoje ale ten mały to bardziej jak wnęka niż dodatkowe pomieszczenie... już nie mogę się doczekać aż się stąd wyniesiemy bo się duszę...

Ironia wózek, bajka, bardzo mi się podoba
Traschka ja chyba jakaś inna jestem bo właśnie takiego porodu się boję, że nie zdążę do szpitala:szok:

A co do zgagi to u mnie mleko, mleko i jeszcze raz mleko:tak:
Madzioolka mój brzydal szczeka przez sen i nawet to, że śpi w kuchni nie pomaga, muszę schodzić i go wybudzać. A jak to zrobię to patrzy na mnie wzrokiem mówiącym "Kobieto pogieło Cię, na cholerę mnie budzisz?|

Ostatnia edycja:
Zołza to niezły masz zwierzyniec :tak: a piesa duża czy mała? My mamy labradorkę spaślucha i trochę nam ciasno bo mieszkanie też coś jak u Ciebie - niby dwa pokoje ale ten mały to bardziej jak wnęka niż dodatkowe pomieszczenie... już nie mogę się doczekać aż się stąd wyniesiemy bo się duszę...

Moja piesa średnia - chyba ciut mniejsza od labradora - wrzucałam jej fotki na profilu i wątku zwierzyńcowym, ale nie wiem, czy było tam jakies dające pogląd na jej wielkość, toteż pozwalam sobie wrzucić tutaj:
P1110022.jpg
i skulona "na kolanach" u pańcia :-)
STP66405.jpg

Marzy nam się mieszkanko, ale poczekamy,aż wrócę do pracy - może wtedy uda się nam wziąć kredyt.

reklama
Zołza wow! Ja bym nie mogła mieszkać z taką gromadką.... Choć zaczynam mieć coraz większego świra na punkcie Shih tzu! :-) tak mi się marzy... suczka! Ale nie stać Nas na taki wydatek. Chociaż wiem, że dla Dziecka dobrze, jak jest zwierze w domu. Poza tym to takie kochane i słodkie psisko ;-)

ah.... marzenia!

Do góry