agatkaT
Fanka BB :)
he he Zołza rozbawiło mnie to co napisałaś... A tak na marginesie- te wszystkie zwierzątka żyją z Wami w domku? Z tego co pamiętam macie kawalerke tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ironia świetny ten wózek,jak nie znajdę spacerówki z tacką to kupię taki modeljupi juz dojechał wozeczek fajny jest ale ja w ogóle nie radze sobie z tymi roznymi guziczkami przyciskami hehe poki co spacerówka poszła do piwnicy :-)
uff musze troszke odpoczac :-)
justynka - eh ciezki przypadek z tym D. moj tez mi nic nie dał.... no własnie dlaczego?! ide go zapytac.... ghr...
bóg Ci zapłać dobra kobieta:-)Czerwona róża Róża
JUSTYNKO DLA CIEBIE NA LEPSZY HUMOR, wiem, wiem ze nie na taka czekalas ale może na chwilke sie usmiechniesz.;-)
Oj kusisz,kusisz... :-)madzioolka ja właśnie je smażę,jak chcesz to wpadaj
Zołza to niezły masz zwierzyniec a piesa duża czy mała? My mamy labradorkę spaślucha i trochę nam ciasno bo mieszkanie też coś jak u Ciebie - niby dwa pokoje ale ten mały to bardziej jak wnęka niż dodatkowe pomieszczenie... już nie mogę się doczekać aż się stąd wyniesiemy bo się duszę...