reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

cześć Brzuchatki :-)
Dzastina, mnie też czasami ciągnie w pachwinach a w pierwszej ciąży tak mnie ciągnęło, że nie mogłam ani wstać ani się przekręcić na bok...i tak chyba przez miesiąć a potem trochę mi przeszło. natomiast jeśli chodzi o skurcze i ból brzucha to na to uważaj, może weź nospę a jak za często jedź na IP.
Misialina - ja też już nie wiem co na obiad dziś zrobić...wymyśl coś ciekawego i szybkiego :-)
Ironia - ja mam po słodyczach tak samo, choć ostatnio zauważyłam że Julia jest bardzo aktywna jak tylko się położę. Czytałam że aktywność dziecka jest największa pomiędzy 24 - 28 tyg bo wtedy ma dużo miejsca
Setana - spokojniej pracy Ci życzę, nie przemęczaj się :-)
Katamisz - umnie też mróz -4 stopnie....a ja chcę ciepło i wiosnę!!!!!!
Zołza, Larvunia, Cinamon, Traschka też się witam z wami i z resztą nieobecnych śpioszków też :-)

reklama
Traschka...ja na pizze zawsze mam ochotę...możemy się zamienić... :)

Doris...mam pyszny przepis na skrzydełka pieczone na ryżu...pyszności...proste a naprawdę pyszne danie....moge wkleić na odp wątek

cinamon, mi lekarka powiedziała, że można brać rutinoscorbin i paracetamol. Teraz na kaszel (od lekarza rodzinnego) dostałam syrop stodal. Może coś Ci się przyda ;)

Witam się wtorkowo;-)
U mnie na obiad chińszczyzna, jakoś nie mam weny do gotowania po urlopie. Mama rozpieściła mnie swoimi obiadkami:-)
cinamon ja polecam czosnek i paprykę czerwoną bo ma więcej witaminy C niż cytryna:tak:

dubeltówka86 naturalne sposoby są ponad wszystko! Przez cały tydzień choroby żyję na syropie z cebuli i kanapkach z czosnkiem ;)

reklama
cinamon- tak jak pisze garysiak, domowe sposoby najlepsze! Ale jeśli nie poczujesz się lepiej po kilku dniach to warto przejść się do lekarza. Ja się męczyłam miesiąc ze starsznym kaszlem, od internisty usłyszałąm, że on mi nic nie zapisze, bo w ciąży się nie bierze żadnych leków a jak dotarłąm do mojej ginki ledwo żywa to od razu mi dała antybiotyk i do łóżka. A naklęla na tego lekarza nieźle...
ja teraz walczę z zatokami - super jest roztwór soli fizjologicznej w aerozolu, fajnie oczyszcza. Plus inhalacje...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry