reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

katamisz kochana :-)ja nie wiem co mi ostatnio jest ale te lody - masakra :-)
mój M. mi dzis kupił cały litr, wiec troche mi jeszcze zostało :-D:-D:-D
ja bym jeszcze jadła i jadła ale mam zdrowy rozsądek i tak po trochu jem :-D
no nie jest źle mam dopiero 4 kg na plus, to sobie mogę pozwolić

dobranoc brzuszki

reklama
traschka fujjjjjjjjjj. A ja mam dylemat czy zjeść tego loda czy nie?? Kurcze diabieł mnie kusi jak nic dzisiaj na to słodkie...

ja się już pożegnam z wami Brzuchatki...będę ogladać kolejny odcinek Prosto w Serce na Onet Vod...wciągnął mnie ten serial...
Dobranoc

Doris dobranoc :*:*

Ja też właściwie uciekam bo rano nie wstanę...:zawstydzona/y:

Dobranoc traschka :*:* Dobranoc pozostałe brzuszki...:*

p.s. właśnie zjadłam lody z bitą śmietaną i malinami :-)mnnnniam

My wcinamy bitą śmietanę z bananami, rodzynkami, ostatnio dodałam też suszone ananasy, a na wierzch lejemy polewę - ja toffi, a K. czekoladową :-D

zaraz wam popsuje smaki - właśnie zafundowałam sobie inhalacja majerankowe, pachniało jak flaczki...

Heh, mam nadzieję, że pomogło... ;-)

A tak w ogóle to witam się zołzowato :happy2:

hej Kochane...przywitałam się na innym wątku...buła ze mnie...mała buszuje od rana i to ostro...ja zaraz do sklepu po zakupy z bratem bo auta dzisiaj nie mam więc muszę go wykorzystać...nie wiem co tu dzisiaj ugotwać...nie mam weny

Witam się z Wam ciepło:)
Coś tu strasznie cicho z samego rana... Gdzie się wszystkie podziewacie? Zapadłyście na powrót w sen zimowy czy jak?

reklama
Witam się z Wami w ten mroźny poranek...brrr
Dobrze ,że słoneczko już wstało;-)
Coś cisza tu faktycznie...powyjeżdżały gdzie czy co??
O właśnie a co macie na obiadki dzisiaj bo ja też szukam weny:-)

Setana a Ty w pracy dzisiaj??

Do góry