reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witaj katamisz wieczornie :-)
Rzeczywiście dziś tu ruch baaaardzo mały...
Rzeczywiście dziś tu ruch baaaardzo mały...
chyba dziewczyny randkują z mężusiami w walentynki...a mój do pracy poszedł na nockę :-(
traschka
Mama Marysi
a my nigdy specjalnie nie świętujemy walentynek. Bardziej mi się kojarzą z urodzinami taty
my też nie świetujemy , mój M. przygotowuje komputer bo jutro nam przychodzą zmieniać sprzęt na lepszy - coś z internetem, ja się na tym nie znam, więc jutro mnie nie bedzie cały dzień. Bo potem mój M. chce formatować dysk itd.
Życzę wam miłego dnia jutro i nie piszcie dużo ;-), żebym nadrobiła
p.s. właśnie zjadłam lody z bitą śmietaną i malinami :-)mnnnniam
Życzę wam miłego dnia jutro i nie piszcie dużo ;-), żebym nadrobiła
p.s. właśnie zjadłam lody z bitą śmietaną i malinami :-)mnnnniam
Katamisz - to może oni razem się na te nocki wybrali :-) :-) :-)
reklama
katamisz
Fanka BB :)
doris kto wie??!! a kto wie co oni dzisiaj na tych nockach będą robić...Przed chwilą dzwoniłam do mojego D...na przeszpiegi hehe
kati a Ty sie doigrasz!!:-) Szczujesz nas tymi lodami codziennie!!Dzisiaj musiałam sobie kupić w Maku z gorącą polewą karmelową...pycha!! Kurde a przed chwilą zjdałam prawie całe pudełko Rafaello...i całą paczkę mentosów...shit.No a przed momentem jeszcze kanapkę z twarożkiem i szczypiorkiem-a mała szaleje teraz!!
Doris też masz taki spust wieczorem??
Przez kati będę musiała zjeść jeszcze loda...kupiłam dzisiaj karmelowego takiego litrowego!!
kati a Ty sie doigrasz!!:-) Szczujesz nas tymi lodami codziennie!!Dzisiaj musiałam sobie kupić w Maku z gorącą polewą karmelową...pycha!! Kurde a przed chwilą zjdałam prawie całe pudełko Rafaello...i całą paczkę mentosów...shit.No a przed momentem jeszcze kanapkę z twarożkiem i szczypiorkiem-a mała szaleje teraz!!
Doris też masz taki spust wieczorem??
Przez kati będę musiała zjeść jeszcze loda...kupiłam dzisiaj karmelowego takiego litrowego!!