reklama
katamisz
Fanka BB :)
justynka ja też się obawiam ,że u Was to może być przyzwyczajenie.Mój mąż zwłaszcza teraz jak jestem w ciąży nawet jak wie ,że to ja zawiniłam to chodzi koło mnie i głupio się do mnie uśmiecha...jak dzieciak :-) Mnie to prowokuje do śmiechu z niego i tak też ostatnio poprzez głupie uśmieszki i zaczepki z jego strony się pogodziliśmy...Nie wyobrażam sobie z kolei żebym to ja podchodziła i się prosiła o miłość...
Kurcze najgorsze że Ci faceci naprawdę myślą innymi kategoriami niż my kobiety!!Na początku się o nas bardzo starają niestety z czasem te emocje troszkę słabną...oczywiście to nie jest absolutnie reguła!!
Kurcze najgorsze że Ci faceci naprawdę myślą innymi kategoriami niż my kobiety!!Na początku się o nas bardzo starają niestety z czasem te emocje troszkę słabną...oczywiście to nie jest absolutnie reguła!!
hej Dziewczyny :-)
Justynka nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam... Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz?! Masakra...
Ja już dawno bym się wyprowadziła...
Należę do tych, które potrzebują mega dużo czułości i nie wyobrażam sobie, że mój Mąż nie powiedział mi, że ładnie wyglądam, że bardzo mnie kocha, że dziękuje mi za pyszny obiad i za to, że jestem!
Oczywiście ja nie robię, tego, żeby słyszeć same pochwały... Ale dla mnie to takie oczywiste!
A teraz, gdy jestem w ciąży, o którą tak długo się staraliśmy... jest jeszcze bardziej kochany!
Może powinnaś z Nim pogadać? Rozumiem, że go kochasz...
Chociaż może to "przyzwyczajenie" i "uzależnienie" od niego?
3maj się Kobieto! :-)
Nie wiedziałam, jak to ująć w słowa, ale Agatka napisała prawie to, co ja miałam na myśli. Dlatego dopiero niedawno wyszłam za mąż, bo nie zgadzałam się na bylejakość. Bo należy się szanować. Bo nikt nie ma prawa tak nas traktować! Ja nie twierdzę, że trzeba czekać na ideał, ale na pewne rzeczy nie można się godzić - i trzeba coś z tym robić, bo trwanie w tym to pogrążanie się. Jeśli rozmowy nie dałyby rezultatu, też bym się wyprowadziła... Między innymi dlatego właśnie uważam, że choćby nie wiem jak pięknie było, kobieta powinna mieć jakis zawód, żeby w razie czego sobie poradzić. Żeby nie być zależną od nikogo... Ech, ciężkie to wszystko...
Justynka, kciukasy za Ciebie... &&&&&&&&&&&&&&
agatkaT
justynka-- trudno w takich sytuacjach cokolwiek radzic bo kazdy ma inny charakter ale u facetow to chyba tak jest że debilnieją z wiekiem....
ja jestem strasznie wybuchowa jak mnie cos podk..rwi.... i kiedys nawet zdarzyło mi sie rzucic talerzem jeszcze wtedy w chłopaka hehe no ale od tej chwili wie ze lepiej ze mna nie zadzierac albo szybko uciekać bo moze czyms oberwać ) czasami w niego komórką rzucałam..ale to na dłuższą mete sie nie opłaca bo efekt mam teraz taki ze musze wydać 100 zł za naprawe ghrr !!!
ja jestem strasznie wybuchowa jak mnie cos podk..rwi.... i kiedys nawet zdarzyło mi sie rzucic talerzem jeszcze wtedy w chłopaka hehe no ale od tej chwili wie ze lepiej ze mna nie zadzierac albo szybko uciekać bo moze czyms oberwać ) czasami w niego komórką rzucałam..ale to na dłuższą mete sie nie opłaca bo efekt mam teraz taki ze musze wydać 100 zł za naprawe ghrr !!!
justynka-- trudno w takich sytuacjach cokolwiek radzic bo kazdy ma inny charakter ale u facetow to chyba tak jest że debilnieją z wiekiem....
Cześć Dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć. Mój termin to 26 czerwca.
Chciałabym do Was dołączyć. Mój termin to 26 czerwca.
reklama
agatkaT
Witaj Kenni :-) napisz coś o sobie w wątku "poznajmy się"