reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
I ja się witam :)

Od rana słoneczko i człowiekowi od razu lżej na duszy :)

Przesłałyście mi tyle ciepłych myśli, że zdecydowanie lepiej się czuję! Dziękuję!

Moje cukry zwariowały... Wczoraj na czczo 88, po śniadaniu 84, po obiedzie 86 i po kolacji 85... Gdzie jest ta cukrzyca ja się pytam??? Już nawet dałam wczoraj Olafowi zmierzyć cukier, bo myslałam, że glukometr popsuty, ale wszystko z nim ok...
Dzisiaj na czczo 85, zobaczymy co będzie dalej...

Miłego dnia!

Zebrra
kochana jakie dobre wieści :-)
Od razu mam jeszcze lepszy humor :-)
dzisiaj dziewczyny tylko pozytywne myśli i wieści przyjmujemy :-)

Cześć moje miłe:)

Mi już lepiej, wzięłam apap i przed snem głowa przestała boleć... ufff

Dziś obudził mnie sen... śniło mi się że rodziłam! Przyjechałam na IP, położna mierzyła mi skurcze, a mój lekarz zaczął uciekać!!!! Ja płakałam, że zostałam sama, ale on po jakimś czasie wrócił, usiadł koło mnie i zaczął jeść ciasto. Spytałam czy mnie poczęstuje, a on na to: "NIE"

Ale mnie wkurzył w tym śnie:)))

hahaha ciasto :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewuszki:-) Ja jeszcze na czczo ale właśnie idę do kuchni zrobić jakieś kanapeczki do tego kawka i ciasto W-Z (wczoraj o 23 robiłam :-D)

Tak mi smutno jak słucham Cię barmanko .Może jakbyś nam powiedziała o swoich wątpliwościach byłoby Ci łatwiej i może pomogłybyśmy rozwiać Twoje wątpliwośći...wiesz jedno badanie w Polsce w dodatku zależy jaki lekarz je wykonywał nie musi przecież wszystkiego przesądzić!!Jak bedziesz w Polsce to koniecznie udaj się raz jeszcze do innego lekarza i całkiem możliwe ,że problemy staną się malutkie...głowa do góry!!

zebrra tak dobrze słyszeć ,że Twój nastrój się zmienia pomalutku:tak: Widzisz nawet cukrzyca potrafi zaskoczyć...to dzięki przestrzeganiu diety zapewne...także trzymam kciukasy oby było już tak ciągle...&&&&&

Cześć larvunia :happy:

Ostatnia edycja:
Cześć Brzuchatki :-)
Melduję, że żyję, ale powoli załatwiam sprawy, więc może jeszcze przez jakiś czas będę wpadać z doskoku. Zjadam śniadanko i zbieram się na usg :-) Zobaczymy co się zmieniło w brzuszku przez ostatni miesiąc. Wczoraj miałam wizytę - szyjka długa, dobrze trzyma, glukoza ok, ale czerwone spadają... Mam przepisany Biofer.
Słoneczko tak pięknie świeci, że aż człowiekowi energii przybywa i humor się poprawia.
Zeberko szkoda, że mamy do siebie tak daleko, bo bym Cię wyciągnęła na spacerek :-)
Wczoraj próbowałam Was poczytać, ale nadrobienie wszystkich stron to po prostu impossible :-)
Miłego dnia Kochane.

Dzień dobry! :-)

barmanka79 Kochana ja mam laptopa! Ale i tak jej to przeszkadza...

Ja wybieram się dziś do lekarza, bo coś mnie gardło boli, a nie chce nic brać na własną rękę...
Mam nadzieje, że to tylko gardło!

Miłego dnia BRZUCHATKI :-D

Silva, hehe uśmiałam się z Twojego snu ;) A to ciasto, to jakieś ukryte pragnienie??? ;)

Kati, dzięki :)

Katamisz, tak to dzięki diecie, ale tak czy inaczej po posiłkach powinno być zdecydowanie więcej...

Iza, nie tak daleko :) Jak tylko pozbieram się psychicznie i fizycznie, to bardzo chętnie się umówię na spacerek, zakupy czy kawkę ;)

Traschka, kiedy będziesz w W-wie? Moze byśmy się spotkały? Tyle, że ja chyba za teścia pojadę do Zakopanego 14/02 i wrócę dopiero 21/02... Nie wiem, jak to wszystko zorganizować, bo 21/02 mam USG i nie dam rady wrócić tak wczesnie, a jak ostatnio próbowałam się przepisać, to miłe panie w rejestracji nie sprawdzając stwierdziły, że nie ma miejsc...

Dzień dobry :happy:
Czy ja wspominałam kiedyś, jak bardzo kocham słońce? :happy: Uwielbiam! :happy:

Aaga... po prostu :* :happy:

Zebrra, dobrze przeczytać z rana pozytywne posty - cieszę się, że się uśmiechasz :happy:

reklama
Do góry