reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Kurcze zeberka tak mi strasznie przykro ,że tyle Cię spotyka nieprzyjemności...Trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia i za szybki powrót do zdrowia Twojego męża...a tak wczoraj wieczorem myślałam o Tobie jak tam po szkoleniu z diety cukrzycowej w szpitalu...a tu masz...Pamiętaj musi być dobrze!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&

A co do dyskusji na temat korzystania z kas uprzywilejowanych to świetna myśl!!Nie korzystałam z tego jeszcze ale nie odmówię na najbliższych zakupach w Ikea....;-)Ciekawe czy ludzie mnie zlinczują :-p

reklama
Traschka tak, to na pewno była Kozia Górka - z wielką chęcią przeszłabym się tam jeszcze raz, bo zapamiętałam ją jako prześliczne miejsce; no i z zaproszenia na pewno skorzystam i chętnie z Tobą pospaceruję, jak tylko pogoda się ustabilizuje i brzuch mi na to pozwoli ;-)

justynka pierwszeństwo mają tam niepełnosprawni, kobiety w ciąży i z dziećmi do 4 roku życia :)

Dagamit super! Zaproszenie stale aktualne a wiosna w górach piekna! Zatem czekamy na więcej słońca i przyjemniejsze temperatury. Tak juz bym chciała wiosnę...

Justynka, ale masz wnerwa... ale te emotikony są takie zabawne:))) A co do kas - w Ikei są specjalne kasy, obsługujące poza kolejnością niepełnospranych i kobiety w ciąży oraz rodziców z małymi dziećmi:)

Ale widzę, że już Ci dziewczyny wyjaśniły...

reklama
Traschka ja też już wyczekuję na wiosenne słoneczko - mam nadzieję, że szybko się doczekamy, choć dziś mówili, że w połowie lutego zima ma wrócić! Oby nie! Czeka mnie częstsze wychodzenie z domu, bo od następnego czwartku będziemy chodzili 2xtyg. do szkoły rodzenia! :-)

Do góry