reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

normalnie częśc wiadomości mi sie wykasowało.

Barmanka79 pisz ,wal,płacz do nas jak Ci jest źle.To pewnie tylko hormony które nas dopadja ,ale jesteśmy tu po to żeby sie wspierać i pomagać.

Odnośnie IKEA to zaglądam do niej czasami,ale moimi zakupami są przeważnie drobnostki do kuchni.Ale nie ukrywam że mocno zastanawiam sie nad umeblowanim małego pokoju w ikea.Widziałam meble i muszę przyznać ze byłam pod wrażeniem wykonania.Otwierałam kilkakrotnie szuflady i szafy i nic sie nie urwało.Naprawde było bardzo dobrze wykonane.
IKEA | Barnerom | STUVA-systemet | Dører og skuffer | Innredning
Chciałabym cos takiego,myśle o szafie komodzie tej wyższej i tym niskim ala kufer.

reklama
saffi u m nie noc minęła podobnie.Kopniaczki mnie przebudziły około 4-5.Zauważyłam ,że malutka daje o sobie znać o każdej porze dnia czy to noc czy dzień.Tyle ,że w nocy jak się przebudzę a ona mnie boksuje nie łatwo jest zasnąć znowu...:tak:

Katamisz może dziewczynki już tak mają, że lubią budzić mamusie w środku nocy ;-)
Misialina współczuje akcji z pierścionkiem. Dobrze, że udało się obrączkę uratować.

Witam slonecznie i rodzinnie w niedzielne przedpołudnie. Niestety nie mam czasu nadrabiac zaległości, bo koniec sesji a ja jeszcze do czerwca mam prace na uniwerku, wiec na te chwile mam trochę testów i prac do sprawdzenia, a dzisiaj dojdą mi jeszcze dzisiejsze testy a do wtorku muszę wszystko oddać.
DORIS jeśli masz dzisiaj imieniny to życzę zdrowia, samych słonecznych i beztroskich dni, miłości i zrozumienia:-)
WSZYSTKIM DOROTKOM życzę wszystkiego dobrego,zdrowka i samych radosnych chwil.
BARMANKA czy mogę pomoc w twoich zmartwieniach? Czy jest coś co możemy dla ciebie zrobić? Jest nas tu całkiem sporo i mamy rożne doświadczenia, może warto z nami porozmawiać? Nikt tak nie rozumie kobiety jak druga kobieta, pisz kochana, pisz.

Agatka R. - ja imieniny mam 7 sierpnia ale dziękuję za życzenia :-). Mój dziadek co roku mi składa, bo twierdzi ze nie zaszkodzi :-) choć dobrze wie kiedy ja mam imieniny :-)

Doris może w ten sposób Dziadek domaga się imprezy imieninowej ;-)
Dodatkowej ;-)

Ostatnia edycja:
tusenfryd byłam w Drammen na wycieczce kiedyś :) Moja przyjaciółka mieszka w Sandefjordzie więc od nich do drammen nie jest tak daleko...no a po drodze widoki przecudowne!!!Ja zgadzam się z Tobą w 100% co do zimy...to tylko sie wydaje ,że zimy tam takie tragiczne.Byliśmy w styczniu 2010 i lutym 2010 temperatury -20 ale my twardo nad morze jechałyśmy pooddychać jodem...zupełnie inny klimat tam jest.Przy -20 nie czujesz tak mrozu jak w Polsce przy - 5 ...u nas jest o wiele mroźniej wbrew pozorom.Ja kocham ten klimat i mam ochotę znowu tam lecieć.My jesteśmy zaproszeni cały rok więc jeśli się uda to polecimy w marcu jeszcze-mam nadzieję że przeciwwskazań do lotu nie będzie;-)Także może wproszę się do Ciebie na jakąś kawkę wtedy :tak: hie hie

ooo... ale fajnie na polsacie leci "Obcy - ósmy pasażer Nostromo". Uwielbiam to:)))
ja się boje tego filmu teraz oglądać:baffled: wczoraj zaliczyłam "ojca chrzestnego"
To tak jak moja po pysznych kanapeczkach z czerwona papryką :-D
a moja po kakao
Witam ponownie w czerwcowym swiecie!!!
Nie mam szans nadrobic wiedomosci ale przynajmniej obiecuje byc odtad na biezaco!!!

Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu dla wszystkich!!

;-):-);-)
witaj

JA swojego na basen wysłałam, bo nic tylko siedzi przed kompem i pracuje :eek: Martwię się ,ze w ogóle nie ma ruchu.
mój chodzi co drugi dzień ale na saunę

ja już po kawie,wyprałam D. kurtkę,bo gdzieś glebę zaliczył w nocy:baffled:,wyczyściłam buty szczoteczką z błota i wypastowałam,śniadanie zrobiłam,obudził się o 12.00,wszystko gotowe,ale jakoś specjalnie nie podziękował,rzucił tylko dziękuję a potem i tak się przyczepił do wychowywania przeze mnie dziecka:angry:

reklama
he hej ;) ja sie wlasnie obudzilam...strasznie kaszle jeszcze..zoabcze co jutro gin powie bo juz nie wytrzymuje i brzuch mi sie od tego napina :(

mały obudzil sie dzis o 7 i z tatą odprawiali dzikie harce :) a potem zasnelismy jeszcze do 10 i o 12 do 14 :) wiec w sumie w domku nie wiele zrobiłam oprócz śniadanka....a i chyba M wyrzuce zeby po pączka mi jechał bo mi takiego smaka mama zrobiła :-)

Do góry