reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

My też po obiadku i poobiedniej drzemce...właśnie dostałam wizualizację mojej łazienki...siedzę i się zachwycam...mam nadzieję że uda się ją odtworzyć tak jak założone jest w projekcie

reklama
Witam sie popołudniowo...
Najadłam sie obiadku i nie mam siły na nic...a mieliśmy na zakupy sie wyrwać...eah, nie mam mowy...
Zmęczona jestem po wczorajszej imprezie w pracy..
i jakoś ta pogoda tak mnie dobija, ze szok, głowa mnie boli, gardełko cosik zaczyna drapać, juz mleczko z miodkiem poszło w ruch..

Witam się niedzielnie i melduję że wracam do żywych :-)
Dziękuję Wam bardzo za życzenia urodzinowe i powrotu do zdrowia ;-)

Choroba wymęczyła mnie strasznie, codziennie gorączka, dotrzymywałam do 38 stopni potem brałam apap na zbicie, 4 godziny działało i od nowa...
Na szczęście z teściową internistą, wujkiem rodzinnym, ciocią rodzinnym-pediatrą oraz ginem na telefonie spokojnie zażywałam leki i się kurowałam :) Robili mi nawet test na świńską grypę - wyszedł ujemny na szczęście :tak::-)
Mam nadzieję że gorączki już dzisiaj nie będzie...
Mała nic sobie z mojej choroby nie robiła i nie oszczędzała mnie z kopniakami, wręcz przeciwnie - kopie znacznie mocniej :-D

Muszę tylko jeszcze pochwalić mojego mężusia bez którego bym chyba zginęła, kochany jest, zajmował się mną jak dzieckiem i znosił moje marudzenie (które momentami miało kosmiczne rozmiary) ale wytrwał dzielnie na posterunku :tak:;-)

Na forum zasiadłam dziś pierwszy raz od środy i przez 4 godziny nadrobiłam dopiero tylko ten wątek, jeszcze dużo czytania przede mną :-D
Lecę na pozostałe wątki poczytać co tam u Was :)

Tusen ja Norwegii nigdy nie widziałam, ale jesli jest choć trochę podobna do Islandii do zakocham się w niej od pierwszego wejrzenia. Islandia to mój kraj ideał, czułam się tam jak w domu. Takiego ciepła i żcyzliwości od ludzi nie spotkałam w żadnym innym miejscu na świecie.

Barmanka masz rację. Ikeę albo się kocha albo nie cierpi:) Ja zdecydowanie kocham! Prawie całe moje mieszkanie to Ikea, znajduję tam masę inspiracji a rozwiąnia jakie proponują są dla mnie genialne proste i odkrywcze zarazem. Piękna funkcjonalność!

Larvuniu witaj witaj:) Jak zdrówko??

Madzioolka ale masz wspaniałą opiekę dookoła! To moje marzenie, żeby mieć blisko w rodzinie dobrego lekarza, taka znajomość to prawdziwy skarb!

A ja wróciłam z Ikei, jestem bardzo zadowolona! I z zakupów i z ceny:) Mąż włąśnie wiesza nowe lampy (zabronił mi włążenia po drabinie) a ja zabieram się za składanie półki. Kupiłąm też trochę kolorowych ramek na zdjęcia ale te chyba muszą poczekać na jakieś dzidziusiowe zdjęcia...

Największy plus takiej lekarskiej rodziny to chyba to że nie czeka się w kolejce w przychodni i nie płaci się za wizyty :-) Dodam jeszcze że teść jest stomatologiem a i moja mama pracuje w służbie zdrowia :biggrin2:
Aktualnie najbardziej się cieszę że ciocia jest pediatrą , a w ogóle najlepsze z tego wszytskiego jest to że wszyscy mieszkamy na jednym osiedlu więc w razie czego to w nocy o północy wizyta lekarska nie będzie problemem :tak:

Madzioolka tylko pozazdrościć. Naljepiej gdyby się jednak nie chorowało i ta pomoc lekarzy nie była potrzebna, ale to przecież niemożliwe, więc taka rodzina to skarb :tak:

reklama
Czesc dziewczyny! Ale mamy pogode paskudna, od 3 dni leje. Jutro rano trzeba znowu wracac do pracy, juz mi sie nie chce. Teraz czekam jak sie skonczy moja aukcja internetowe, sprzedaje moje perfumy, jeszcze 7min, a cena juz jest bardzo dobra. 3majcie kciuki!

Do góry