Małgosia...37
Zaciekawiona BB
ale bardzo,bardzo boli podbrzusze i promieniuje na krzyże...
czuję iż to @ :-(zbliża się na 100 % :-(
czuję iż to @ :-(zbliża się na 100 % :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małgosiu, dalej trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła!!!:---(chyba nici z sobotniego testu,bo @ będzie raczej pierwsza:---(
Tak, 2 dni różnicy tylko Ja idę do lekarza tak wczesnie tylko dlatego, że mam nadciśnienie i muszę jak najszybciej włączyć odpowiednie leki, no i zrobić badanie cukru, bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową... USG i tak nie będę miała póki co, bo to w szpitalu na karowej, a tam osobno chodzi się na wizytę, a osobno na USG...zerbaa idziemy prawie łeb w łeb patrząc na nasze suwaczki. Nawet masz podobny. Ja muszę swój chyba zmienić ta bycza czerwień, bo aż w oczy razi ))
Ja się wybieram do lekarza dopiero za m-ac, nie chce się nie potrzebnie stresowac, ze nic na USG nie widać. To będzie prawie 9 tydz wiec uważam ze to w sam raz.
Dzastina, jeśli wizytę masz 22/10, to przecież to nie będzie końcówka 5 tygodnia, bo teraz jesteś w 5 tygodniu... 4 tygodnie minęły + jeszcze 4 dni czyli praktycznie za 3 dni skończysz 5 tydzień, a zaczniesz 6 Niemniej i tak za szybko na serduszko...mam nadzieję że będzie widać fasolkę.. na serduszko za wcześnie bo to bedzie koniec 5 tygodnia... ale chociaż będę spokojna jak zobaczę ją na właściwym miejscu
Trzymaj się i koniecznie napisz potem jak byłoDziewczyny, za 2 godziny mam usg! Zaczynam się denerwować...