reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

justynka a o czym ten film dzisiaj?? Ta "siostra jackie" jakieś horror??

Ja to miałam będąc z Igorem w ciąży straszne zapotrzebowanie na oglądanie horrorów!!Oj dziewczyny co chwile do wypożyczalni lataliśmy po same horrory-UWIELBIAŁAM JE WTEDY OGLĄDAĆ.Pytalam lekarza czy to normalne, powiedzial ze jesli sie nie boje to znaczy ze dziecko tez sie nie boi i nie przeszkadza to w niczym :-) A teraz???Za chiny mnie silą nie zaciągniecie przed tv jak horrora zobacze!!
Dwie ciąże zupełnie inne...chłopak sie nie bał a dziewczynka teraz się boi :-pTak to sobie tłumacze...:)

reklama
to jest serial,na zasadzie "Housa",ale też fajny,główną rolę gra odtwórczyni roli żony Tonyego Soprano z "Rodziny Soprano"

Nie oglądałam "Rodziny Soprano" :-) Hausa za to chętnie.Właśnie sobie włączyłam tvp2 bo zaraz się zacznie-dzięki za przypomnienie ;-)

proszę bardzo, żegnam się,też za tv się wezmę i za małego,bo szaleje przy bajce.wyspał się po południu i teraz rządzi:angry:

Witam sie z rana!!! Dzisiaj ja pierwsza....
dagamit...3mam kciuki, będzie dobrze...ważne że z Lenką jest wszystko w porządku

hej brzuchatki
witam ja dziś jak skowronek ranna, lubię sobie pospać... :-)
A dziś od rana tak pięknie słońce świeci :-)
idę poczytać co wczoraj napisałyście - wkońcu

dagamit - będzie dobrze, myśl pozytywnie, ważne, że z Lenką jest wszystko ok

Ostatnia edycja:
Kurde a ja mam problem...nie zdejmę pierscionka zaręczynowego...próbowałam na mydle, na oleju i nie ma szans...i co ja teraz zrobię?

Cześć Dziewczyny

Misialina - aspróbuj wieczorem, bo rano palce są bardziej spuchnięte.
Ale tu cisza od rana????
Dagamit ale dawno Cię nie było, cieszę się że z Małą wszystko dobrze, a ruchy czasami mocniejsze a czasami słabsze.

aha przypomnialo mi sie cos. Pisalam ze w niedzile mam gosci i wymyslilam sobie zeby zrobic na obiad roladki schabowe zapikane z Pomysłem na roladki w sosie smitanowo serowym. No i du.pa bo nigdzie tych pomyslow nie znalazłam, chyba juz ich nie robia. No i nie wiem z czym te roladki zrobic. Moze macie jakies przepisy/pomysly?

Ja robię roladki z farszem takim: pieczarki, por, podsmażone, doprawione, czasami też do tego daję szpinak. W środek wkładam pasek sera żółtego, wszystko zawijam, panieruję i smażę. Mniam! ;-)

Larvunia, Majqa, dużo zdrówka!

Dagamit, Tobie też zdrówka i cierpliwości do walki z cukrem :*

Misialinko, oj, może rzeczywiście spróbuj wieczorem - albo w ciągu dnia, musisz zobaczyć, kiedy Twoje palce są najmniej spuchnięte. Powodzenia!

reklama
A ja myślałam ze rano zawsze są najmniej spuchnięte...ale spróbuje z niciami jak mąż przyjdzie z pracy...

Do góry