reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

ja na chwilke zwleklam sie z wyrka no bo ile mozna...
ciagle goraczke mialam, teraz 37' "tylko".... ale wszystko mnie boli.
Mam kochanego meza, zrywa sie z pracy i gna do nas by z pieskiem wyjsc, herbatkę podac. Dzis nakupowal nam owocow bysmy witaminy jedli
Z mlodym roznie. Potrafi spac mi pól dnia, obudzi sie polezy chwile a pozniej szaleje tak z godzinke po czym z nowu idzie spac... oslabiony bidulek. Goraczke mial tez ze mna razem i to 39' prawie. Teraz od popoludnia tez mu sie utrzymuje 37'
eeehhh zycie....
Wam tez sle zdrowka i dziekuje za Wasze slowa
Kukne tu moze jutro... pozdrawiam Was wszystkie

reklama
To juz jest szczyt chamstwa!!!!!! ale nie pojachal jej "podwieźc" prawda? :szok:

A temu moherowi z autobusu to tak bym pojechała, ze by zemdlała chyba ...!!!! wrrr
ciąża nie ciąża, emeryci jezdza za darmo, a my musimy bulic grube pieniadze za bilety!!!! wiec i miejsce sie nalezy hahahah
Oj nerwowa jestem, nerwowa :-D
no jak nie,pewnie,że pojechał,nerwa miałam na niego i na nią niezłego,synus mamusi:no:
ja też

ja kiedys sama robiłam,no ale to to prawie jak z programu "cukiernicy na start":tak:
larvunia zdróweczka kochana.
u mnie też juz mały zdycha dziś

hej dziewczyny
nie nadrobię dziś tego wszystkiego ale macie rozpis, cały dzień gdzieś jeździłam :-)
lecę czytać choć część tego co napisałyście

Dziewczynki, ja nawet nie nadrabiam, bo nie mam szans - tyle piszecie:) Jutro brata wsadzę w pociąg, to może uda mi się doczytać i znów być na bieżąco;)

A ja coś kiepsko się czuję - brzuch boli i obawiam się, że zawita u nas grypa żołądkowa (oby nie i by to tylko chwilowy ból był)

uciekam się kąpać i do łózia - może przejdzie

dobranoc

justynka widze ze podobne mamy inspiracje hehe :)) lubie ten program :-)

i po torcie został jeszcze tylko kawałeczek, reszta się rozeszła po sąsiadach :-)

umieram ze zmęczenia....lecę do łożeczka z M oglądać "Rozmowy z katem" :-)

Dobranoc brzuchatki !! Do jutra !! :D

Cześć dziewczyny, nie pisałam długo, bo trochę stresu się najadłam przez osłabione ruchy Leny ostatnimi czasy i wolałam poczekać do dzisiejszej wizyty, żeby wiedzieć, czy wszystko jest ok.
Okazuje się, że z małą wszystko super - waży już ok. 600g i na monitorze ruszała się na całego. Dziwne, bo ja naprawdę słabo ją czuję, a mąż nie miał tej przyjemności ani raz do tej pory, a to już przecież 24 tc.
Przekonuję się więc, że odczucie ruchów to bardzo subiektywna sprawa i nie należy się zbytnio sugerować tym, co piszą inne dziewczyny - a przyznam, że przestałam Was czytać, bo po prostu odchodziłam od zmysłów po Waszych opisach ruchów.
Po wizycie okazało się, że to nie moja Lenka, ale ja mam problem. Tydzien temu robiłam krzywą cukrową z obciążeniem 75 glukozy. Norma do 140, a ja mam 150. Gin kazał zakupić glukometr, przejść na dietę i przez tydzień po każdym posiłku mierzyć sobie cukier. Pięknie! Tego się nie spodziewałam! Tym bardziej, że do słodyczy w ogóle mnie nie ciągnie, żadnych napoi nie słodzę, nie obżeram się cukierkami...Ech...wiedziałam, że coś sie musi wydarzyć...
Pozdrawiam!

reklama
dagamit nie martw się zbytnio,wszystko da się przeżyć,jeśli tylko nie zagraża dziecku albo tobie;-)

co do filmów to ja mam aspiracje na 3 soboty z rzedu na "Ojca chrzestnego",bo tak naprawdę to nigdy całego nie obejrzałam,a będzie teraz o 22.00 w tvn.jeszcze proponują przez 3 piątki "Obcego",ale na to nie mam nerwów:baffled:,za dużo się bałam na tym filmie. natomiast dzisiaj proponuję "Siostrę Jackie"na tvp 2 o 22.30.chyba po "Housie"

Do góry