Heh, nie mam pojęcia, jak to jest ze starszymi dziećmi - kiedy można prać ich ubranka w zwykłych proszkach/płynach... Czytałam gdzieś, że ok.2-3 latka powinno się używać tych przeznaczonych dla dzieci, ale jak to jest naprawdę - nie mam pojęcia.
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Hej dziewczynki, przepraszam, że tylko o sobie, ale nie mam szans na nadrobienie Waszych postów. W Polsce jest fantastycznie, aż się nie chce wracać na wyspę. Jestem tuż po usg i lecę opisać wszystko w odpowiednim wątku. Pozdrawiam Was i buziaczki:-)
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
moja w czasie rodzinego porodu zadzwoniła do D.,żeby ją gdzieś podwieźć
To juz jest szczyt chamstwa!!!!!! ale nie pojachal jej "podwieźc" prawda?
A temu moherowi z autobusu to tak bym pojechała, ze by zemdlała chyba ...!!!! wrrr
ciąża nie ciąża, emeryci jezdza za darmo, a my musimy bulic grube pieniadze za bilety!!!! wiec i miejsce sie nalezy hahahah
Oj nerwowa jestem, nerwowa
Ostatnia edycja:
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Ironio a "mamusi" trzeba bylo zmiotkę wreczyc podczas wizyty zeby zgarnela swoj łupiez, ktory slady zostawia na podłodze
U mnie w takim małym zwyczajnym sklepie, to żadna sieciówka, ale był tylko w małym opakowaniu. Muszę się bardziej porozglądać za tym proszkiem może znajde w większym.setana gdzie Ty tego jelenia znalazłaś??Ja tez spotkałam się z pozytywnymi opiniami o nim.
Ironia dzieło imponujące !!!
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
sorki, ale myslalam ze sie udławie ze smiechu... to dopiero wzór "taktu"moja w czasie rodzinego porodu zadzwoniła do D.,żeby ją gdzieś podwieźć
Ironia no pysznosci:-)
A poza tym to sie wscieklam bo nie dosc ze ostatnio pieniadze mi lecą szybciej niz woda to dzis mi wypadła jeszcze plomba w zebie. Jadłam żelke i nagle cos tawrdego poczułam... noz ku.wa. Zdecydowalam ze jednak ide do przychodni to plomba w 6 wiec niech przynajmniej raz skorzystam z opieki lekarskiej na kase za ktora place, a i tak zawsze wszystko zalatwiam prywatnie
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
aha przypomnialo mi sie cos. Pisalam ze w niedzile mam gosci i wymyslilam sobie zeby zrobic na obiad roladki schabowe zapikane z Pomysłem na roladki w sosie smitanowo serowym. No i du.pa bo nigdzie tych pomyslow nie znalazłam, chyba juz ich nie robia. No i nie wiem z czym te roladki zrobic. Moze macie jakies przepisy/pomysly?