reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Heh, nie mam pojęcia, jak to jest ze starszymi dziećmi - kiedy można prać ich ubranka w zwykłych proszkach/płynach... Czytałam gdzieś, że ok.2-3 latka powinno się używać tych przeznaczonych dla dzieci, ale jak to jest naprawdę - nie mam pojęcia.

reklama
Hej dziewczynki, przepraszam, że tylko o sobie, ale nie mam szans na nadrobienie Waszych postów. W Polsce jest fantastycznie, aż się nie chce wracać na wyspę. Jestem tuż po usg i lecę opisać wszystko w odpowiednim wątku. Pozdrawiam Was i buziaczki:-)

moja w czasie rodzinego porodu zadzwoniła do D.,żeby ją gdzieś podwieźć:errr::eek:

To juz jest szczyt chamstwa!!!!!! ale nie pojachal jej "podwieźc" prawda? :szok:

A temu moherowi z autobusu to tak bym pojechała, ze by zemdlała chyba ...!!!! wrrr
ciąża nie ciąża, emeryci jezdza za darmo, a my musimy bulic grube pieniadze za bilety!!!! wiec i miejsce sie nalezy hahahah
Oj nerwowa jestem, nerwowa :-D

Ostatnia edycja:
no coz babska nie wiedza gdzie ich miejsce hehe ;)

zaraz wrzuce fotke tortu dla M - moze to zabrzmi nieskromnie ale dumna jestem że hey bo nigdy nic takiego nie robiłam ale mi się nie udawało ;)

IMG_2794.jpgIMG_2795.jpgIMG_2793.jpg

oto moje dzieło :cool2::cool2::cool2:

setana gdzie Ty tego jelenia znalazłaś??Ja tez spotkałam się z pozytywnymi opiniami o nim.
U mnie w takim małym zwyczajnym sklepie, to żadna sieciówka, ale był tylko w małym opakowaniu. Muszę się bardziej porozglądać za tym proszkiem może znajde w większym.

Ironia dzieło imponujące !!!

moja w czasie rodzinego porodu zadzwoniła do D.,żeby ją gdzieś podwieźć:errr::eek:
:-D:-D:-D:-D sorki, ale myslalam ze sie udławie ze smiechu... to dopiero wzór "taktu":baffled:
Ironia no pysznosci:-)

A poza tym to sie wscieklam bo nie dosc ze ostatnio pieniadze mi lecą szybciej niz woda to dzis mi wypadła jeszcze plomba w zebie. Jadłam żelke i nagle cos tawrdego poczułam... noz ku.wa. Zdecydowalam ze jednak ide do przychodni to plomba w 6 wiec niech przynajmniej raz skorzystam z opieki lekarskiej na kase za ktora place, a i tak zawsze wszystko zalatwiam prywatnie:baffled:

reklama
aha przypomnialo mi sie cos. Pisalam ze w niedzile mam gosci i wymyslilam sobie zeby zrobic na obiad roladki schabowe zapikane z Pomysłem na roladki w sosie smitanowo serowym. No i du.pa bo nigdzie tych pomyslow nie znalazłam, chyba juz ich nie robia. No i nie wiem z czym te roladki zrobic. Moze macie jakies przepisy/pomysly?

Do góry