reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa...
U mnie troszkę lepiej ale dalej się mijam z moim mężem...Rozmawiałam z nim chwilę ale nic sensownego w sumie ta rozmowa nie wniosła.Mimo wszystko odzywamy się do siebie a to już coś...Zobaczymy kto pierwszy wyciągnie ręke.Nie nawidzę tego robić pierwsza!!:zawstydzona/y:
To dziecinada wiem...taki mam charakterek LWA.

Katamisz, gdzie Ty znalazłaś ten opis porodu pierwszej lutówki? Bo ja nie mogę:( Kopsnij link proszę:)

Ja styczniówki wszystkie przeczytałam - normalnie opowieści z dreszczykiem, dawno takiej dobrej lektury nie czytałam. Groza, miłość, łzy... :))

Katamisz, przy okazaji dużo cierpliwości do chłopa życzę! :*

Dziękuję kochana za życzliwe słowo ;-)Widzę ,że zebrra już wkleiła Ci linka...dokładnie tam to wyczytałam :tak: Wtedy widziałam tylko jeden post z porodówki...:baffled:

Dzięki zeberka za wyręczenie mnie ;-)

Doris cieszę się razem z Tobą ,że córa już w domu i z nogą lepiej.Oby szybko doszła do siebie po tym wszystkim.

Madzioolka Zdrówka Ci życzę kochana!!

reklama

Przeczytałam:) Pokrzepiające!

Aktulanie mam 38,1 gorączki i mąż popędził do apteki po antybiotyk wypisany przedwczoraj przez teściową - Zinnat - poczytałam w necie że jest bezpieczny dla ciężarnych ale i tak z ciężkim sercem po niego sięgnę, jednak ta gorączka jest już niebezpieczna i nie ma wyjścia...

Kurcze tyle mam wam do powiedzenia na różne tematy ale siły brak...

Uciekam...

Zdrówka Madzioolka!

Madzioolka i Larvunia - dużo zdrówka!!! Te choróbska są straszne, ja nie mam lekcji z połową dzieci bo wszystkie chore...

Dostałam od mamy proszki do prania dla maleńśtw i pierwszy raz w życiu mam ochotę na pranie i prasowanie ale w dalszym ciągu nie dotarła do mnie komoda więc nie mam po co się za to zabierać. Tak bym już chciała ją mieć, nie jestem zbyt cierpliwa!

aaga ja dostałam wezwanie na bilans,znaczy u nas po prostu takie wezwania sami przysyłają,żeby rodzice nie zapominali.
a co tekstów D.to ja jak bym komus radziła to kazałabym wiać gdzie pieprz rośnie,ale samemu trudniej decyzję podjąć,po prostu go olewam

traschka a jakie proszki dostałaś??Jestem na etapie szukania proszku dla maluszka:tak:
Dzisiaj widziałam w Realu jest promocja na Jelp 2,5 kg za 24,99-faktycznie jakaś dobra cena??Bo ja się nie orientuję jakie teraz są ceny tych proszków dla dzieciaczków...

justynka ja też czasem tylko potrafię doradzać innym i łapię się na tym jak podobna sprawa dotyczy mojego związku...:zawstydzona/y:wtedy problem widzę trochę z innej strony.

traschka, katamisz mówiła mi moja przyjaciółka, ze ona i jej koleżanki i bratowa od początku używały Vizir sensitive.
Zdziwiłam się, ale ponoć jak przyzwyczaisz maluszka od początku to nie powinno być problemów, tymi proszkami do dzieci to ponoć się dobrze nie dopiera rzeczy.
Ja będę kupować ten vizir sensitive plus jakiś płyn do płukania np. lovela, jak mi radziły dziewczyny

no coz taka ludzka natura ze najłatwiej komus doradzac... :) fakt faktem nikt nie powinnien sie tak do drugiej osoby odzywac, no ale tez do konca nie wiemy może D po prostu jest taki wybuchowy? ja tez jestem krzykacz :)

a NA POcieszenie powiem wam co dostałam w paczce od teściowej....przysłała M koszulki a dla mnie szczotke i zmiotke :szok:

ciśnienie mi się podniosło, ale szybko sie rozmeśmiałam bo przypomniałam sobie krótki dialog:

- dont you love me?
- no i love you i just dont care ;))

Witam wieczornie
Ja już po nadplanowej wizycie, wszystko w odpowiednim wątku.

Ironia - ja bym przesyłką zwrotną odesłała tę zmiotkę :-) :-) :-)

reklama
no coz taka ludzka natura ze najłatwiej komus doradzac... :) fakt faktem nikt nie powinnien sie tak do drugiej osoby odzywac, no ale tez do konca nie wiemy może D po prostu jest taki wybuchowy? ja tez jestem krzykacz :)

a NA POcieszenie powiem wam co dostałam w paczce od teściowej....przysłała M koszulki a dla mnie szczotke i zmiotke :szok:

ciśnienie mi się podniosło, ale szybko sie rozmeśmiałam bo przypomniałam sobie krótki dialog:

- dont you love me?
- no i love you i just dont care ;))

Ironia ale się uśmiałam :-D

Do góry