reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
WItajcie! Jakoś wyjątkowo dziś wcześnie jak na mnie. Ale pan nam dostarczył przedpokój. Zaraz przyjedzie M. żeby go wnieść na nasze neiszczęsne 3 piętro... Strasznie jestem ciekawa jak wygląda:)

Jeśli chodzi o abonament medyczny, to myślę, ze szybko zmienisz zdanie... Powiedziałabym inaczej, jest on przydatny od momentu ciąży - pamiętaj, że teraz będziesz ganiać do pediatry (do którego w "normalnej" przychodni często bardzo trudno się dostać) i innych specjalistów dziecięcych... A jeszcze odnośnie pediatrów, już teraz warto zorientowac się wśród znajomych i w necie o lokalnych lekarzach. Potem nie za bardzo będzie czas na szukanie tego odpowiedniego...

Z takich rzeczy, o których warto pomysleć wcześniej jest też polisa posagowa :)

Zgadzam się całkowicie, dlatego potem dodałam, że taki abonament łączony z dzieckiem to bardzo dobry pomysł:) Niestety u nas nikt nie wpadł jeszcze na takie rewolucje. A do dentysty też można chodzić na taki abonament?? Wtedy nawet mi samej by się opłaciło, mam chyba połowę zębów do naprawienia...

Justynka - Larvunia wysłała sms, że jej Marcel wbił śrubokręt w laptopa i biedak nie wytrzymał... (laptop - nie Marcel:) Ma być dzisiaj.

Dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą bo ona naprawdę szybko zleci po porodzie. Izę urodziłam 25.05 z licznikiem 82 kg a na wesele szwagierki 3.07. ważyłam już 68 kg więc naprawdę nie ma co się stresować :)

madziolka - a mnie tzeba wybaczyc ja w ogole nie pamietam o żadnych datach :((

niech mi ktoś przypommni ze w piatek maz ma urodziny heheh :)

my juz po śniadanku :) mały jeszcze nie wojuje wiec moge sie chwile pouczyć :)

Traschka, mój abonament obejmuje tylko bezpłatny przegląd u dentysty, na resztę jego usług mam zniżkę, natomiast akurat u nich ceny są takie, ze nawet ze zniżką mi się nie opłaca u nich leczyć ;)

Ironia, jak zobaczyłam Twój suwaczek to strasznie zmyliło mnie 4mce i 121 dni ;) Zaczęłam liczyć ile to w sumie...

tak,że już nigdy tu nie wróci i ma nas dość:szok:

żartowałam:-D:-D
miałam do nie sprawę z suwaczkiem,ale juz sama sobie poradziłam i dlatego pytałam

Dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą bo ona naprawdę szybko zleci po porodzie. Izę urodziłam 25.05 z licznikiem 82 kg a na wesele szwagierki 3.07. ważyłam już 68 kg więc naprawdę nie ma co się stresować :)

Ja się nie stresuje tak bardzo,ale jak patrze że wszystkie dziewczyny przybieraja na wadze powoli tak od 3-6 kg to te moje dodatkowe 8 mnie sresuje. Ja po synie też szybko doszłam do swojej wagi,ale tak jak wcześniej pisałam miałm 10 lat mniej i pewnie było łatwiej.Teraz z 3-ką z przodu nic nie jest proste;-)Nawet syn ajak opowiadada i chce określic wiek danej osoby to mówi"no wiesz mama ta pani była stara......tak gdzieś w Twoim wieku":szok:
Ja wiem że dzieci maja inne poczucie upływajacego czasu ,i dla nich 30 pare lat to jakaś abstrakcja.
Ale jednym słowem dobrze jest kontrolować wagę, czy sie jest w ciąży czy nie.

reklama
Witajcie dziewczyny
ja dziś wcześniej, bo za niedługo jade do banku, po wyniki i do lekarza, ale najpierw poczytam co tam napisałyście od wczoraj :-)

Do góry