reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam Brzuszki :-)
Aler macie produkcję w pisaniu a ja nie mam czasu pisać, z ledwością nadrobiłam czytanie. Gratuluję wszystkim Mamusiom córeczek i synusiów!!!!
Ja za chwilę wychodzę z domu, jadę po zakupy i do Dominiki do szpitala. Mam nadzieję, że ją wypiszą dziś! Gipsu już nie ma, drutów też więc do domku :-).
Mąż dalej chory.
Buziaki dla Was wszystkich!!!

Cześć dziewczynki
A ja mam dzisiaj wyjątkowo depresyjny humor...pożałam się moim D... kazałam mu się wyprowadzić bo są takie chwile ,że mam go naprawdę dosyć!!Nie wiem czy to przez hormony w ciąży ale dzisiaj zapowiada się taki dzień dla mnie...Nie wspomnę ,że dobre pół godziny przeryczałam-nie mogłam się uspokoić:-( O dziwo jakoś dałam radę...ale mała za to skopała mi "tyłek"!!Oj jak się wierciła!!Aż się bałam ,że coś tak sobie zrobić może...w takich emocjach.

Madzioolka sto lat sto lat :-)
Zebrra, Misialina dzięki mama mi odebrała wczoraj wyniki i mówi, że coś tam mam powyżej normy i jedno poniżej,:-( w morfologii ale ja się na tym nie znam... więc zostawię to ginkowi

Misialina, to razem się będziemy jutro emocjonować :)

Doris, trzymam kciuki, zeby Dominika wyszła dzisiaj. Zdrówka dla męża!

Katamisz, przytulam Kochana! Ja tak wyprowadzałam Olafa w pierwszej ciąży... Hormony.. Dopiero z perspektywy czasu widziałam, ze to ja byłam nie do życia ;) Nie sugeruję, ze tak jest u Ciebie, ale wiem, ze na pewno bardzo przeżywasz takie kłótnie..

Kati, pamiętaj, że normy w ciąży są inne!

Witajcie Dziewczynki!!!

Dziś w miarę wcześnie wstałam chociaż jeszcze wyleguję się w łóżeczku po wczorajszym pracowitym dniu. Też tak macie, że męczycie się 2 razy szybciej niż wcześniej? Ja zadyszki dostaję po wejściu na 2-gie piętro...Trochę to frustrujące:zawstydzona/y:
Wczoraj znów miałam sprzątanko remontowe, a wieczorem byłam oglądać wózki w Świecie Dziecka - więcej zaraz napiszę w wątku zakupowym.

Madzioolka sto lat!!! spóźnione ale szczere:tak:

Co do abonamentu medycznego - to jest super sprawa, też jestem szczęśliwą posiadaczką ale na gin dobrego jakoś nie mogę trafić. Za to inni specjaliści - superrrr. Za dziecko jest chyba dopłata ok.100 zł, ale uważam, że to i tak jest ok ze względu na komfort i krótki czas oczekiwania na wizyty

ja dzis wstalam z rana i pojechalam do ciucha bo mialobyc wszystko po 1 zl i dalam 16 zl i za sliczne ubranak na lato dla dominiki i troche ciuszkow dla Norberta:) nawet nie wiedzialam ze kupowanie chlopiecych ubranek sprawi mi taka frajde:-) w sumie nie szaleje z zakupami bo mam troche ubranek dostac wiec wybieram tylko co ładniejsze:)
katamisz wiem co przezywasz....ja mam podobnie i zal mi mojego krystiana ze musi tyle ze mna wycierpiec
kati&&&&&&
madziolka 10000 lat i duzo zdrowka:)

Witajcie, ciekawa jestem czy jeszcze mnie pamiętacie.
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF.
biggrin.gif
Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż.
biggrin.gif

Widzę, że większość z Was zna płeć. Ja też wiem, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości
biggrin.gif
Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że postaram się być na bieżaco.

reklama
Dziękuję zebrra i marta za wsparcie.U mnie kolejnym problemem jest to ,że jestem strasznie uparta i honorowa...i wiem o tym ,że to jest złe!!Ale znając siebie nie podejdę pierwsza o niego...będzie teraz cichy tydzień jak on się nie wychyli...taka durna jestem:-(
Ja wczoraj też byłam w lumpku nowo otwartym i kupiłam 7 rzeczy za 7 zł...
madzioolka ja też kochana zasyłam Ci gorące życzenia urodzinowe(spóznione ale szczere)

zebrra i misialina będę jutro trzymać kciuki za Wasze wizyty &&&

ramari super gratuluję synusia :)I powodzenia na obronie!!Może wtedy znajdziesz więcej czasu żeby tu zajrzeć do nas &&

Ostatnia edycja:
Do góry