reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki
Ja wpadłam na chwilę Was podczytać...jak zwykle masę czytania miałam ;-)
Z wszystkimi chorymi jednoczę się w cierpieniu...też od kilku dni mnie coś łamie...na dzień dzisiejszy uporczywy katar!!Ehhh jak nie urok to......

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze i czekam na wieści ;-) &&&&&&&&

reklama
Sliva, Madzioolka nie martwcie się tym. Ja zawsze myślałam, że dzieki moim futrom mam świetną kondycję, a okazuje się, że aktualnie wchodzenie po schodach na drugie piętro też wywołuje u mnie zadyszkę ;)

Madzioolka nie przesadzałabym z tymi komplementami, ale bardzo mi miło:) Staram się zapewnić moim futom jak najwięcej ruchu, bo wiem że to kochają, choć moja sunia to trochę kanapowa odmiana mamuta i nie zawsze ma ochotę pracować ;)

Ufff przeczytałam wszystko z całego weekendu. Na szczęście byłyście litościwe i nie było aż tak dużo.

Madzioolka
- bidulko Ty, duuużo zdrówka życzę!

Misialinko - ale Ci zazdroszczę tego szaleństwa!

Zeberko - jak ustawić maksymalną ilość postów na stronie? Nie mogę znaleźć, a Ty jesteś taka obcykana:))))

Madzioolka, zdrowiej Kochana i pilnuj, żeby temperatura nie przekraczała 38 stopni, to niebezpieczne, także lepiej za wczasu łyknij paracetamol...

Justynka, kciuki za wizytę! Jak głowa? Lepiej?

Bez Zebry byśmy tu zginęły chyba... :-)
Dziękuję :)

Zebrra pewnie jestes już na badaniu ale kciuki mocno zaciskam. Daj koniecznie znać po powrocie jak tam z tym cukrem u Ciebie. Normalna wizytę u ginekologa też coś mi się kołacze, że dzisiaj? Jeśli nie pomieszałam to czekam na dobre informacje w sprawie nereczek Twojego Synusia! Nie wiem na którą masz wizytę ale bedę dzis regularnie tu zaglądać.
Bardzo dziękuję za kciuki! Cukrzyca obecna, a jakże! Wizytę normalną mam w czwartek, dzisiaj tylko ta glukoza i usg było. Zaraz wszystko opiszę na "wizytowym" ;)

Zeberko - jak ustawić maksymalną ilość postów na stronie? Nie mogę znaleźć, a Ty jesteś taka obcykana:))))
Na górze strony Operacje ---> Edytuj swój profil ---> Zaawansowane ustawienia (menu po lewej stronie) ---> jedziesz w dół i masz pozycję Ilość postów na stronę (tam wybierasz 40) ---> zjeżdzasz na sam dół i klikasz "zapisz zmiany"

Na górze strony Operacje ---> Edytuj swój profil ---> Zaawansowane ustawienia (menu po lewej stronie) ---> jedziesz w dół i masz pozycję Ilość postów na stronę (tam wybierasz 40) ---> zjeżdzasz na sam dół i klikasz "zapisz zmiany"

Wieeeelkie dzięki! Ale zmiana! Ja miałam ponad 700 stron w tym wątku, a teraz mam niecałe 200. Będzie łatwiej nadrabiać zaległości:)))

setana - cos mi sie nie otwiera zalacznik :(
boli mnie gardło i ciagle kaszle - macie jakis sposob na mokry kaszel? :(
Już poprawiam, mam nadzieję że teraz widać.
ścianki.jpg

reklama
Witajcie
mam do Was prośbę, dziewczyny doradźcie
mam sypialnię 2,80x4 m i chcę kupić meble z ikei seria malm w kolorze sosny i myślałam pomalować ściany: jedną długą na jaśniutki niebieski a pozostałe na kremowy/ecru i pociągnąć po nich wałkiem wzór w kolorze niebieskim (takim jak ściana) co Wy o tym sądzicie?

To 2,80 to chyba Ci sie coś pomyliło,rozumiem że miało być 12,80.
Mnie osobiście niebieski tak sobie.Raczej to zimny kolor.
Wejdz sobie na tą strone ipokombinuj z kolorami.Po lewej masz przykłady gotowych kolorów Top Trendy 2010
a po prawej masz koło kolorów tam masz już ogrom wyboru.Dobrze tez poczytać porady na tej samej stronie.
Ja wlaśnie jestem na etapie wybierania kolorów do pokoiku dzicka ,zastanawiam sie na d połączeniem żółci i kaffe lete.
Kolory wnętrz - najpiękniejsze kolory farb Dekoral

Ironia to wklejam Ci ściany, nie wszystkie :p ale ogólny pogląd będziesz miała:)
Zobacz załącznik 322910

Skoro już wziełam aparat do ręki to pokażę Wam co kupiłam dla mojej Iskierki . Jeszcze nie wiem na 100% jaka płeć ale dla mnie do unisex'y :p
Zobacz załącznik 322913

Kupiłam to samao nie tak dawno:-)I tez wsadziłam zdjecie na wątku zakupy.

Dzięki Dziewczyny ;-)
Niestety już mam gorączkę a to dopiero połowa dnia :-( aż boję się pomyśleć co będzie potem... Mówię mojemu T że czuję się beznadziejnie a on mi na to: "i tak wyglądasz"... no to już wiem że może być tylko gorzej, skoro wałsny mąż mnie tak podsumował...

:biggrin2:

Kuruj się moja droga,leż i wypoczywaj.

Do góry